Fallen Enchantress Legendary Heroes с анонс

1
Добави коментар
embaka
embaka

 

Stardock обяви разработката на Legendary Heroes – първият експанжън за походовата фентъзи стратегията Elemental – Fallen Enchantress.

Допълнението ще излезе на пазара през април. То ще може да бъде закупено като адон от собствениците на Fallen Enchantress или като самостоятелно издание от новите играчи.

Нещо повече – всеки, който е направил предварителна поръчка през 2010 г. на проблемната Elemental: War of Magic, ще получи Legendary Heroes безплатно като компенсация.

Експанжънът ще добави нови чудовища и шампиони, по-големи карти, нови тактически военни карти и дори ще промени ролята на героите в света на Elemental.

“Във Fallen Enchantress вие наемахте героите по време на вашето изследване на света. Впоследствие те се отправят на куестове, придобиват магически предмети, трупат опит и изучават нови таланти – заяви главният дизайнер на експанжъна Дерек Пакстън. – В Legendary Heroes шампионите ще търсят вас самите на базата на вашата слава. Кралството ви ще трупа популярност на базата на различни фактори. В резултат на това отношението на играча с шампионите е обвързано с изборите, които кралството им прави като цяло.“