Свинска мас против стрии

17
Добави коментар
Stevyes
Stevyes

Свинска мас против стрии

фев 07, 2013
Красота

0

След като редица продукти на всепризнати гиганти в козметичната индустрия не помагат, то значи е дошло време отново да се обърнем към народната медицина. Появата на стрии по кожата не е свързано с болка, но пък за сметка на това те причиняват стрес за жената, чиято кожа вече не изглежда така добре, както преди. Стриите всъщност представляват разтягане на кожата, която е загубила предишната си еластичност.  Веднъж появили се, вече е изключително трудно те да бъдат заличени. Затова нека предварително предприемем мерки и предотвратим тяхната поява. За да не се появят стрии, кожата трябва да бъде достатъчно еластична. За целта тя трябва да бъде достатъчно хидратирана и снабдена с необходимите й вещества. Когато кожата е с намалена еластичност, тогава много вероятно е да се появят стрии. Особено застрашени са бременните жени и хората, които рязко отслабват и надебеляват. Риска за поява на стрии при тези групи хора е изключително висок.  Затова превенцията е едно прекрасно средство за предотвратяване на тяхната поява.

По време на бременност, народната медицина дава перфектно решение за превенция и това е мазането със свинска мас. Не случайно, в далечното минало, много баби са мазали своите внучета с мас, за да не се подсича нежната им кожа. Свинската мас ще омекоти достатъчно кожата и ще увеличи еластичността й. Само ако кожата е достатъчно мека, тя ще може да устои на разтягането, което се получава  по време на бременност. Затова бъдещи майки, доверете се на изпитаното и заложете на свинската мас. Третирайте кожата си с малко мас през няколко дни, за да може да не ви се получат образно казано тези нацепвания по кожата. На всичкото отгоре, в свинската мас няма никакви добавки и химикали, които могат да вредят. Свинската мас е напълно безобидна и дава задоволителни резултати.

Загърбете предразсъдъците си и започнете да третирате кожата си с мас, за да запазите еластичността и красивият й вид, и най-вече за да може през лятото спокойно и без капка притеснение да се свалите отново по бански!

VN:F [1.9.22_1171]

Ако статията Ви е харесала, оценете я:

Rating: 10.0/10 (4 votes cast)

Свинска мас против стрии, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

tweet

Запеканка със сирене

Включете в диетата си много фибри

Свързани статии

Кафето-естественият…

сеп 02, 2014 0

Стрии! Ами сега!

авг 25, 2014 0

Народната медицина…

окт 14, 2013 0

Още от тази категория

Маска с грозде за…

ное 20, 2014
0

Как да се грижим за…

окт 05, 2014
0

Как да махнем…

юли 16, 2014
0