Идеи за романтичен макиаж » Красота

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Добрият грим е една от женските тайни, чрез която дамите подчертават най-красивите черти от лицето си. Той може да бъде деликатен и незабележим, авангарден или напомнящ чувствено докосване, но най-важното е да отговаря на вашата индивидуалност.

Гримът трябва да е съобразен и с повода, заради който се разкрасяваме. Тъй като Свети Валентин наближава, днес решихме да ви предложим три страхотни идеи за макиаж, подчинени на романтичната визия. Лесно може да постигнете хипнотизиращи резултати и в домашни условия, само трябва да разполагате с подобни козметични продукти! Разгледайте нашите предложения, изберете този тип грим, който най-силно ще отразява характера ви и завладейте любимия човек с магнетизма и красотата си!

Романтичната принцеса (1 снимка)

Този тип макиаж е изключително подходящ за блондинки със сини очи. Ако сте нежна и фина натура, наблегнете на романтичното усещане, като изберете розова тоналност при сенките за очи, червилото и пудрата. Очите ви ще изглеждат още по-влюбени, ако добавите спирала и лек контур с молив.

Страстна изкусителка

За огнените и темпераментни момичета определено препоръчваме червено червило в стил Мерилин Монро! Акцентът пада върху устните, скулите са подчертани деликатно, а за очите изберете драматично излъчване, което ще постигнете с тъмни сенки, молив и спирала.

Чувствената лейди

Вие сте премерена, изящна и чувствена натура… Тогава извадете на показ точно тази страна от себе си, с помощта на макиажа. Меки опушени сенки в кафяво-пепелива гама и гланц за устни в розово ще ви придадат неустоимо излъчване. Този тип грим е подходящ за дами с кестенява коса и тъмни очи.

Автор: Делица Цонева