Сергей Станишев и Стефан Данаилов танцуват „Макарена“ в „Търси се“

1
Добави коментар
yApple

Лидерът на БСП – Сергей Станишев, ще бъде специален гост в новото издание на „Търси се“ тази неделя, 10 февруари. Меги и Нели ще оставят на заден план политиката и ще го представят по неподозиран начин – през погледа на емоциите, любовта, бащинството и приятелството.

В откровено интервю жената до Станишев – Моника, ще разкаже историята на тяхната любов,

своите притеснения и щастието, което изживяват днес заедно. „Най-много се тревожех как двете ми по-големи деца ще го приемат. Това беше изключително важно за мен. Не знаех какво ще се получи, дали ще се получи между нас. Затова в началото му казах да не си опакова багажа. Той е нежен и добър баща, който и в мечтите не съм си представяла“, споделя Моника Йосифова. Сергей Станишев ще признае, че оценява много стъпката, която тя е направила. „Тя все пак имаше семейство и много се притесняваше какво ще кажат хората. Но двете й деца са невероятно добри и се разбираме чудесно“, казва лидерът на социалистите. От любимата си жена той ще получи артистично предизвикателство – да изпее една от емблематичните песни на „Бийтълс“. Как ще се справи – ще видим в неделя от 11 часа.

За първи път „Търси се“  ще покаже гледната точка на двете деца на жената до него  – Моника и Венци

„Мама ни каза, че ще покани на вечеря един специален човек и така се запознахме със Сергей. Говорим с него на всякакви теми, помагаме в грижите за Дария. Той прави много хубави салати и на научи да пием по малко вино“, разказват децата.

Ще видим за първи път и уникални кадри, които доказват какъв е Сергей като баща

Това са семейни видеоклипове как той преповива, къпе и си играе с малката Дария. „Не мога с думи да обясня любовта към детето ми. Това е най-великата любов и най-голямото ми щастие“, признава развълнуван Станишев и разкрива, че би искал да има още деца.

В „Търси се“ той ще се срещне със съученика си Михаил Заимов, с Пламен Орешарски, бивш министър на финансите и с брат си – Георги. Ще чуем и как рецитира „Я, кажи ми, облаче ле бяло“.

Кулминацията в предаването ще бъде срещата в студиото на Станишев със Стефан Данаилов.  На сцената на „Търси се“ ще се случи и едно уникално събитие – заедно с Меги и Нели те ще танцуват под звуците на песента „Макарена“. Не ги пропускайте – тази неделя от 11 ч.