Това сладко бебе се превърна в СУПЕР МОДЕЛ!

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Това сладко бебе се превърна в СУПЕР МОДЕЛ!

Мъникът от снимката днес е една от най-с*кси жените на света

Казват, че всички бебета са еднакво сладки, но мъникът от тази снимка излъчва особена харизма. Личи си, че камерата просто го обича. И това не е случай! Малкото бебе с невероятно сините очи от фотото днес вече е пораснало и се е превърнало в една истинска красавица.

Кой е това?!

Само красавица не е достатъчно, тъй като Кандис Сванепол е в челните места на най-скъпо платените модели, най-с*кси жените в света на списание Форбс и най-горещите 100 на списание Максим.

Кандис Сванепол

Кандис се разрови в детските си албуми и реши да сподели бебешката си снимка със своите близо 400 000 приятели и фенове в Туитър. Екзотичната моделка с африкански произход написа под снимката: „Хаха! Обичам да разглеждам стари снимки. Питам се на какво ли толкова много се радвам тук …“

Тя е един от ангелите на Викториас сикрет

24-годишната моделка, която е най-известна с участията си на ревютата за бельо Викториас сикрет, има мерки 84-59-88. Тя е работила за Живънши, Томи Хилфигър, Долче и Габана, Шанел, Фенди, Версаче, Том Форд и много други от най-известните в света на модата. Кандис Сванепол в била на десетки корици, сред които GQ, Vogue, ELLE< Harper’s Bazaar, i-D, Ocean Drive и Lush.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: