Спечели билет за мача Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид

2
Добави коментар
pgp

Настоящата игра е насочена изключително и само към дългогодишни и лоялни абонати на GLOBUL, реверанс към тяхната лоялност към оператора и цели да предостави именно на тях един специален бонус – възможността да спечелят билет за мача от Шампионската лига между Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид. За целите на настоящата игра, под дългогодишни и лоялни абонати на GLOBUL следва да се разбира пълнолетни и дееспособни физически лица, които са страна по действащ индивидуален договор за предоставяне на електронни съобщителни услуги (мобилни или фиксирани услуги) с GLOBUL, подписан не по-късно от 31.01.2010 г. вкл.

Участват всички, които са изпълнили следните условия:

 – да са се регистрирали на специално създаденото приложение на официалната страница на GLOBUL в социалната мрежа Facebook, като са попълнили своите имена и мобилен/фиксиран телефон;

 – да са отговорили правилно на въпросите относно Манчестър Юнайтед на специално създаденото за целта приложение на www.globul.bg или във Фен-страницата на GLOBUL;

 – да са съществуващи абонати на GLOBUL към момента на теглене на печелившите участници;

 – да нямат просрочени задължения към GLOBUL към момента на теглене на печелившите участници, посочен по-долу.

Големи награди: 10 броя пакета, включващи: индивидуален (за едно физическо лице) билет за футболната среща от Шампионска лига между отборите на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, който ще се проведе на 5 март 2013 г. на стадион Олд Трафърд в гр. Манчестър, с включени двупосочен (София – Манчестър – София) самолетен билет икономическа класа с включени летищни такси и настаняване – нощувка в хотел категория ** или по – висока в гр. Манчестър.

Допълнителни награди: 5 броя реплика тениски на Манчестър Юнайтед с подписи на играчи от отбора.

На 19.02.2013 г. на адреса на управление на Организатора в гр. София, район Младост, ж.к. „Младост” 4, Бизнес Парк София, сграда 6 в присъствието на представители на Организатора ще се извърши теглене на наградите между участниците в играта, които са изпълнили условията за участие, посочени по-горе.

Всеки печеливш участник ще бъде уведомен от служител на „Космо България Мобайл“ ЕАД с обаждане на мобилния/фиксирания телефонен номер, с който участникът е регистриран в играта, както и с публикуване на списъка с имената на печелившите на www.globul.bg и на Фен-страницата на GLOBUL на 20.02.2013 г.

Всеки участник в играта има право да получи само една награда, независимо дали е голяма или допълнителна. В случай че бъде изтеглен като печеливш за втори път, се пристъпва към теглене на нов печеливш до разпределението на всички награди.

Краен срок за участие: 18 Февруари 2013

Победители

Ето и имената на петнадесетте победители от играта ни:

Тодорка Вутева, Росен Германов, Благой Гелов, Костадин Шушков, Стефан Друмев, Митьо Митев, Светослав Филипов, Веска Христова, Ива Йотова и Цветан Николов печелят билет за мача „Манчестър Юнайтед“ – „Реал Мадрид“ на 5 март. Ангел Бекяров, Иван Гайдаров, Георги Бинев, Пламен Станков и Боян Терзиев ще получат оригинална подписана фланелка на „червените дяволи“.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.