Пуснаха билетите за Ал Бано, Тото Котуньо и Умберто Тоци

1
Добави коментар
yApple

Истинско музикално чудо очаква най- големите и верни феновете на италианската музика на 16 април в зала 1 на НДК. Триото Умберто Тоци, Тото Кутуньо и Ал Бано са подготвили за Световната си премиера в София много нови общи песни под перфектния съпровод на Софийската филхармония и диригентската палка на именития Алтеризио Паолетти.

От днес, 6 февруари, желаещите да бъдат най- близо до своите любимци ще получат още една възможност. Музикална компания Жокер медиа пуска в продажба билети на специална цена от 250 лв. в оркестрина включваща: седящо място на афтър парти в известния като артистична и предпочитана дестинация София лайв клуб веднага след края на концерта, на което ще имат възможност да се прекарат незабравими часове (снимки, автографи) и забавляват лично с гласовитите музиканти.
За тези, които вече са си закупили билети за концерта, както и за всички желаещи да присъстват на това незабравимо парти, срещу сумата от 30 лв. ще бъде осигурен достъп в клуба.
За мнозина от Вас е известна любовта на Ал Бано към българската публика, като и споменът ,че Маестрото беше специален гост по случай „ 10- години Жокер медиа“, на което освен лъчезарно присъствие, достави еликсири , специална селекция от личната си винарна – бели „Felicita“, кръстено на един от най-големите им шлагери с Ромина, и червени „Don Carmelo“ и „Taras“.
Ал Бано ще бъде и специален гост на тазгодишния фестивал „ Сан Ремо“.
Той е посланик в Организацията на ООН по прехраната и земеделието, както и посланик в ООН срещу наркотиците.

През последната година Тото Кутуньо пътува с концерти по целия свят. Преди време представи последната си невероятна музикална колекция , състояща се от три CD, съдържаща 55 подбрани песни, озаглавена “ “Portrait”“.

През май 2012 излизе новия албум на Умберто Тоци “ “Yesterday, Today”.
Версия на “ “Yesterday“, е представена във Франция, Белгия и Швейцария от Sony Music. Съдържа 36 песни на Тоци в дует с Francis Cabrel, един от певците на френския музикален пейзаж и автор на песента “ Je l’aime a mourir”“, изпълнена от Shakira.

Билети, които вече са на изчерпване, все още могат да бъдат закупени на касите на Билетен център НДК и в мрежата на ЕВЕНТИМ.

ВАЖНО:
Право на седящо място за афтър партито в София лайв клуб с дата 16.04.2013г.ще бъде осигурено срещу представяне на билет от 250 лв.

Към статията няма коментари. Напишете първия.