Как да стана релефен само за месец?

6
Добави коментар
tsokala
tsokala

Как да стана релефен само за месец?

06/02/2013г.

Как да стана релефен само за месец?

Често пъти ни се иска за кратко време да постигнем добри резултати в залата, но не винаги разполагаме с много време и познания. С тази статия ще разкрием как за месец време да постигнем желания релеф. Една от най-добрите и изпитани техники е с ниско мазнинна диета, състояща се от 350 гр въглехидрати и 200 гр протеин за деня. Режима се състои от 26 дни, като някои от условията се спазват само известно време, а за други е нужно да се изпълняват през целия период. 

От 1-13 дни

За първите 1 до 5 дни трябва да ускорите топенето на мазнините. 

Това става като намалете въглехидратите до 50% 

Нужно е намаляване на приема от въглехидрати, а от там и на гликогенните запаси натрупани в мускулите и черния дроб. Това ще доведе до стимулиране на тялото и горене на повече мазнини, които да се превръщат в енергия. За целта ще са ви нужни един два дни, а след това организма сам ще използва мазнините за гориво. Така се практикува в първите 1 до 11 дни.

Идва ред да увеличите протеина до 50%. 

Когато въглехидратите са малко, протеинът трябва да вземе превес, а дозата от 300 г. дневно за 1 до 5 дни е добър график. Увеличените количества на протеин ще накарат тялото ви да използва хранителния протеин, а не мускулния. По този начин ще постигнете топене на мазнините и съхраняване на мускулите. 

Важно е да удвоите приема на вода. 

Ниско въглехидратна диета в съчетание с много вода ще прочисти организма ви и доведе до стегнат външен вид. С този метод ще подобрите метаболизма си. Приема на големи количества вода трябва да се спазва до края на 26-те дни.

От 6-10 дни е важно да поддържате темпото.

Започнете да удвоявате кардио дейността. 

Ако не сте се занимавали с кардио до сега стартирайте с 30 минути на ден, ако сте извършвали тази дейност по 30 минути, то трябва да ги увеличите на 60 минути. За добри резултати 30 минути сутрин на гладно и 30 минути след самата тренировката с тежести са страхотна тактика. 

Време е да намалите протеина. 

В първоначалните 5 дни, когато въглехидратният прием намалява рязко, тялото използва и изгаря повече протеин. След този период, то се старае да съхрани мускулната маса и започва да гори по-малко протеин, за сметка на мазнините. Изградете режим от прием на 25% протеин, който да е по-висок от нивото, което сте започнали в началото, дозата ще се равнява на 250 гр протеин на ден.

Ако искате значително да подобрите релефа на тялото си и да се избавите от доста големи количества мастна тъкан, на помощ идват продуктите OxyELITE Pro, Lipo 6 или Animal cuts