Изненада! Алисия влиза в „Dancing stars“ (Видео)

3
Добави коментар
misamisa
misamisa

Изненада! Алисия влиза в „Dancing stars“ (Видео)

Kira+
7 февруари 2013

Алисия ще участва в Dancing Stars!

Алисия няма добри спомени от изданието „Vip Dance“ по Нова ТВ, но Нико Тупарев е предложил на певицата да участва в нов сезон на „Dancing stars“.
Този път изданието нямало да залага на интригата, както преди години. Конкурентните продуцентски компании искат да премерят сили и да пуснат на ринга на риалити форматите звезди, които са в конфликт.

Тези дни стана ясно, че Николета Лозанова е готова да срази тв-ефира в „Къртицата“ по TV7. Така Нико Тупарев решил, че може да покани Алисия в „Dancing stars“, с надеждата, че двете предавания ще водят люта рейтингова битка, показвайки най-актуалните враждуващи дами.

Алисия

Знае се, че Алисия обожава танците и още от началото на кариерата си обича да се включва в програмата на балета.
Дали този път не е решила да шашне всички така, както го направи Райна навремето?

Вчера тя пусна на стената си в социалната мрежа клип от някогашно участие във VIP Dance, с което още повече увеличи съмнението, че може и да е приела оферта от продуцентите.

Тупарев и компания имали намерение да сложат Алисия и Николета заедно на стола на богатството, но двете отхвърлили подобна идея, независимо, че сезонът на „Стани богат“ е благотворителен.

Двете старлетки за кой ли път ще премерят сили, ако наистина се изявяват по едно и също време в прайм-тайма на двете национални телевизии.
Това ще бъде още една възможност да докажат коя от двете е „по-велика“.

Виж танцовите умения на Алисия във видеото!

Клюки.вс препоръчва и: