Невиждан панаир в „Часът на Милен Цветков“

4
Добави коментар
mignews
mignews

Невиждан панаир сътвори в предаването „Часът на Милен Цветков“ пиарката Соня Колтуклиева, която продължава да се определя като „журналистка“. Евтиният й цирк в защита на премиера Бойко Борисов на няколко пъти прекъсва дискусията, а останалите двама гости – Иван Бакалов и Георги Коритаров  не скриха възмущението си от смешното й поведение.

Колтуклиева, чиито две семейни пиар фирми имат спечелени проекти от Министерство на земеделието и храните, видя заговор в разпространението на документите около досието „Буда“ на премиера Бойко Борисов. Дамата обвини няколко електронни медии в изпълнение на поръчки, неизвестно от кого, намеси Алексей Петров и накрая обвини генерали от бившата Държавна сигурност в „атака“ срещу министър председателя, тъй като му завиждали. Водещият Милен Цветков и гостите се опитаха да я прекъснат, като я обвиниха, че точно тя изпълнява поръчки на властта, опитвайки се да ги надприказва и така да измести темата на разговора. „Ти си пиарка, а не журналистка“, изстреля Иван Бакалов. „Не, не съм, през 2009 г. приключих“, обясни разпалено Колтуклиева. „Почваш да говориш като латерна, когато някой каже нещо за Бойко Борисов“, каза още Бакалов.

Милен Цветков й обясни, че темата днес е досието „Буда“ и че ако не спре да говори, че прекъсне предаването. Колтуклиева пък го обвини, че не е „организирал добре днешното издание“. Накрая Коритаров и Бакалов все пак успяха да изкажат мнението си по документите от ЦСБОП, въпреки че непрекъснато бяха прекъсвани от хвалбите на пиарката към Бойко Борисов.