Луксозен Букет от Белгийски Бутикови Трюфели 12 бр. опаковани като цветя и качествено Италианско Шампанско EVERGREEN само за…

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Искате да зарадвате любимият човек за Празниците? Защо не с луксозен букет от колекция финни бутикови трюфели опаковани като цветя и бутилка качествено италианско шампанско? 

Трюфелите са класически шоколадови изкушения- богатия вкус на шоколада се комбинира с разтапяща се среда от сметана, шоколад и добавки – можете да усетите целия вкус който гали небцето ви. Нашите трюфели се изработват от Белгийски шоколад, финна сладкарска сметана, обезсолено натурално масло и изцяло натурални ядки, ликьори , карамел , плодове и подправки. Трюфелите се изработват изцяло по ваша поръчка и може да ви предложим още вкусове, които не сме предложили тук. Времето за изработка е до 3 работни дни , затова моля съобразявайте срока на поръчките си. 

 В комплекта получавате 12 броя ръчно направени трюфели и бонбони микс , луксозна кутия с панделка.

Може да избирате между следните комбинации на вкусове:

Rosali

бял шоколад с малини

млечен шоколад с лешник

тъмен шоколад с мента

Колекция Rosemary

бял шоколад с кокос

млечен шоколад с карамел

Тъмен шоколад с Бейлис

Варианти за опаковка – лилаво,розово,синьо.

Онлайн магазин „Charmy Rose“ предлага изделия на световно известни производители, наред с авторски бижута и сувенири. Предложенията за дрехи и аксесоари са изцяло съобразени с модните тенденции и са на световни производители с доказано качество.  Колекцията от подбрано бельо е съблазнителна и атрактивна. Шоколадовите изкушения са създадени от майстор кулинар с дълъг опит, който може да изпълни Вашите сладки желания. Сериите от натурални СПА продукти и козметика се изработват специално за Вас в момента на  поръчката. Ръчно изработени кристални египетски шишенца за парфюми могат да бъдат напълнени с парфюм, създаден по Ваша поръчка. Можете да си подберете фън шуй амулет, допитвайки се до специалист или да обогатите дома си с ароматни масла и свещи, с красив текстил или кристал. 

Очаквайте още наши изгодни оферти!

Условия
Ваучерът е валиден от 08.02.2013г. до 08.03.2013г.

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък

Ваучерът включва: Луксозен Букет от Белгийски Бутикови Трюфели 12 бр. опаковани като цветя и качествено Италианско Шампанско EVERGREEN само за 19,99лв. вместо за 40 лв. от Charmy Rose!

За допълнителни въпроси се обръщайте към доставчика на стоката на тел: 0896 76 44 45

След закупуване на ваучер изпратете трите си имена, телефонен номер, адрес за доставка, вид на поръчката и код и парола на ваучера на e-mail: [email protected]

Моля посочете и вашите вкусове за приготвяне на Трюфелите

Времето за изработка е до 3 работни дни , затова моля съобразявайте срока на поръчките си. 

Доставката е с Еконт за сметка на клиента – до офис или до адрес по желание

Намалението може да се ползва само от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия на  www.Kolektivni.bg

След приключване на офертата имате възможност до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.