РЕВОЛЮЦИЯ В КАРИЕРАТА – Възможно ли е това?

9
Добави коментар
stoineff
stoineff

Отговора на въпроса можете да откриeте в петте модула от поредицата Семинари „Революция в кариерата“ . Всеки един от тези модули, има за цел да Ви ориентира и позиционира на пазара, показвайки ви лостовете и механизмите за една успешна кариера.

Първият модул „КАК ДА СИ НАМЕРИМ РАБОТА И ДА СТАРТИРАМЕ СВОЯТА КАРИЕРА „, ще се проведе на 16- 17 Февруари в Пловдив, в Народна Библиотека „Иван Вазов“. Той е организиран от Народно Читалище „Шалом Алейхем“ и екип на Revolution.

Независимо дали за пръв път си търсите работа, искате да я смените или трябва отново „да се върнете на ринга“ след продължително отсъствие, намирането на работа ще е по-лесно, ако се подготвите!

Семинара Ви предоставя уникалната възможност, изключителни професионалисти, работили с години в сферата на човешките ресурси, да Ви споделят своя опит, показвайки важните моменти при кандидатстване за определена длъжност.
Целта на семинара е получите нови знания, умения и увереност в собствените си възможности.

За да можете да се регистрирате или да получите повече инфрмация посетете страницата на семинара: www.revolutionbg.net

Вторият модул „МАРКЕТИНГ ОДИТ И ПЛАНИРАНЕ“ ще Ви помогне да се ориентирате, как създавайки стратегия на продукта със съответното реално ценообразуване, изградено на базата на анализ , последствано от качествена дистрибуция и изградена комуникационна политика, ще можете да наложите продукт на пазара и да утвърдите неговите позиции.

Третият модул „КАК ДА СТАРТИРАМЕ САМОСТОЯТЕЛНО БИЗНЕС И КАК ДА ПРЕХВЪРЛИМ НАСТОЯЩИЯ СИ БИЗНЕС В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ“ е комбинация между теория и практика, която Ви предоставя възможност да оцените и преоткриете социалните мрежи, като начин на комуникация. Ще получите и отговори на въпроса как да разширим пазарите си използвайки интернет.

Четвъртия модул „ИНОВАЦИИ В РЕКЛАМАТА – или как да се продадем на пазара в криза“ е вид продължение на третия модул , но тук ще бъдат разгледани по-подробно методите и подходите, които успелите фирми използват за налагане на нови продукти.