Виж с кого се натиска Анелия! Скандално ВИДЕО!

6
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Виж с кого се натиска Анелия! Скандално ВИДЕО!

Kira+
7 февруари 2013

Анелия се препоти от страст на хип-хоп парти

Фолкаджийката не издържа на напора на хормоните и се хвърли в обятията на рапър. Случката стана насред сцената на първите хип хоп награди у нас.

Певицата нацелува ни в клин, ни в ръкав своя партньор на цената, като остави слисана публиката, а и самия рапър.

Тя изненадващо се появи на сцената с Alex P, за да изпълнят заедно песента „Музика“. Музиката бе последното, което направи впечатление на насъбралата се тълпа.

Жадна за ласки, Анелия реши да се отърка в партньора си, като недвусмислено показа, че е готова да твори с него и на едно друго ниво…

Свалката е увековечена във видео материал от събитието.

Появата на Анелия на Наградите предизвика истински скандал сред хип-хоп феновете. Много от тях оплюха чалгарката и се заинтаиха, че такива като нея нямат никакво място на рап парти.

Анелия и Alex P

Фолкаджийката пък се бе съобразила с повода и се появи с нахлупена хип-хопърска шапка, впит кожен панталон и бял потник. Изпълнителката допълни новата си рапърска визия с тежки златни бижута.

Въпреки цялото си старание, отзивите не са положителни. Фолк певицата не успя да избяга от природата си и по време на изпълнението подвикваше така, както е свикнала да извива глас в чалготеките.

Все пак най-скандалната част от изявата бе „нападението“ й с целувки и прегръдки. Те вероятно са свързани с нежеланието на певицата да остане самичка на празника на влюбените, който наближава.

ВИЖ ВИДЕОТО!

Клюки.вс препоръчва и: