Елементи от ковано желязо – Варна – Фабрика за ковано желязо Хефест

3
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Елементи от Фабрика за ковано желязо Хефест
Най-големия вносител и производител на ковано желязо в България

Над 2 750 000 елемента от ковано желязо на

 

 

ГАРАНТИРАНО НАЙ-НИСКА ЦЕНА !!!
За да разберете актуалните цени
ПОЗВЪНЕТЕ на
032 23 30 90 и 0896 73 69 21

 

 

Ако Вие сте фирма, занимаваща се с метали и метални изделия, имате склад за метали или сте производител на изделия от метал / ковано желязо – Позвънете за най-добра оферта!
Ако сте строителна фирма и строежът Ви е на етап – изработка и монтаж на парапети, решетки, огради, портални врати и т.н. – ТОЧНО ЗА ВАС Е! Ние сме мащабен производител на изделия от ковано желязо. Разполагаме с огромни наличности на склад, непосилни за 99% от съществуващите в България подобни фирми!

 

 

Продуктовата гама изделия и елементи от ковано желязо на фабрика Хефест съдържа кован метал, върхове, розетки, листа, цветя, елементи за вграждане, обков и дръжки, декоративни елементи, отливки, щамповани елементи, топки, конуси, пирамиди, пана за вграждане, центри, както и градинска мебел, огради, парапети, решетки, врати, тенти, шатри и други.

 

Използваните декоративни елементи от ковано желязо за изработка на тези метални изделия и конструкции, определят до голяма степен стила и качеството на самия продукт. Затова, Хефест разполага с голямо разнообразие от тези елементи от ковано желязо и Ви ги предлага на перфектни цени. Естествено, голяма част от цената на готовия продукт се определя от плътността и цената на кованите орнаменти.

В сайта, фабриката, шоурума или при дистрибуторите ни можете да изберете различни модели връхчета за огради, кован метал, апликации за вграждане, шилдове и дръжки за врати, заготовки за пана и парапети. Така едно и също изделие изработено от ковано желязо може да бъде конфигурирано индивидуално и да бъде уникално.

За количества – отстъпка от посочените цени за ковано желязо !

 

Елементи от фабрика за ковано желязо Хефест