ЦСКА поздрави легендата Христо Стоичков за рождения му ден!

2
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Ръководството на ЦСКА поздрави старши треньора на Литекс Христо Стоичков по повод рождения му ден. Легендата на българския футбол днес навършва 47 години. Той продължава да бъде кумир за феновете на „червените“ и до ден днешен. Голямата кариера на Камата тръгва именно от стадион „Българска армия“ и прeминава през Барселона и Парма, катко и през други тимове от близкия изток и САЩ и Япония.

 

 

„Армейци, има редица причини ЦСКА София да е най-специалният Клуб в България. Треньорите на отбора в историята му са специални. Наш е най-успешният клубен такъв – Аспарух Никодимов. Наш е треньор №1 за миналия век – Димитър Пенев. Наши са рекордите. Наши са най-отдадените и верни привърженици. Наша си е и „Армията”. Наши са и недостижимите евроуспехи.

Една от всички тези причини обаче е особено специална, също като тези славни четири букви, символ на успеха. ХРИСТО СТОИЧКОВ. Това име трябва да бъде записано в речниците като синоним на победа! Ние, и без това го свързваме с нея. Предводителят на четвъртите в света. Повелителят на света с топка в краката. Футболната икона на България! На ЦСКА!

Армейци, днес Ицо празнува своя 47-ми рожден ден! Бъди здрав Христо! Бъди все така непримирим и в спорта, и в живота. Бъди щастлив, защото не си, и никога няма да бъдеш сам. Продължавай да си бич за душманите, за неправдата… Ако има вечен конкурс за най-обичан играч на ЦСКА, то първото място, както винаги ще е за теб! Ние знаем, че няма как всички в България да са от ЦСКА. Не ни е и нужно. Искаме само, поне още веднъж, за ЦСКА да се роди Христо Стоичков. Да му се порадват хората, да запали за каузата децата ни. Да облече пак червената фланелка. С №8, а защо не и с №4… Честито Ицо! И само ЦСКА!“.