Глория с две нови песни, фотосесия и фолклорен албум

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Началото на 2013 година бе много ползотворно в творческо отношение за Примата на модерния фолк – Глория.

Харесай страницата ни във Facebook

Тя е на финалната пряка в работата си по две чисто нови песни, с които ще зарадва всички свои почитатели съвсем скоро.

Първата от тях носи заглавието „Пулс“, по текст на Глория и Мариета Ангелова, а музиката и аранжиментът са на Калин Димитров. Певицата споделя, че песента е в много модерен стил, много различен от типичните за поп-фолка в последно време, ритми.

Втората нова песен е със заглавие „Убиваш на място“, отново по текст на самата изпълнителка и текстописката Мариета Ангелова. Глория има участие и в музиката на песента, в колаборация с композитора Светослав Лобошки, който е и автор на аранжимента на парчето.

Със сигурност певицата ще зарадва феновете и с видеоклип към една от песните, но все още обмисля на коя от двете да заложи. Глория засне и ексклузивна фотосесия с фотографа Камен Вълканов. Феновете ще могат да разгледат снимките в два варианта, цветен и черно-бял, в официалната страница на певицата, www.gloriaofficial.com.

Примата на модерния фолк има още една изненада за многобройните си почитатели – тя работи и по първия си фолклорен албум. Той се очаква да излезе на музикалния пазар в разгара на пролетта и ще включва най-обичаните народни мелодии, които е изпяла през годините.

Във всеки албум от дискографията си до момента, Глория включва по няколко народни песни, които се приемат много добре от феновете. Именно това е причината тя да реши да събере всички тях, както и няколко съвсем нови песни, в първия си изцяло фолклорен албум.

Глория смята да претвори всички тях и във фолклорна програма, която ще заснеме през пролетта и с която се надява да зарадва феновете.

Коментари

коментар(а)