Социални контакти в реално време или как да се запознаем с нови хора – Свободно време – DailyVarna

1
Добави коментар
MayaIVVV
MayaIVVV

Speed dating (Бързи срещи) е добре позната практиката по света.

Целта е млади, социални и необвързани хора да се запознаят с десет до дванадесет представители на противоположния пол в рамките на два часа. Срещите се провеждат в клубове, като всяка от дамите е настанена на отделна маса. Масите са обозначени с номера. В рамките на седем минути имате възможност да зададете въпросите, които Ви интересуват, както и да отговорите на тези на събеседника си. Началото и краят на всяка среща се обозначава със сигнал, след този сигнал, господата напускат масата на дамата и се местят на следващата маса, където ще се срещнат с друга дама и ще разполагат отново със същото време.

Още преди началото на срещите, всеки участник получава бланка, която ще попълва по време на събитието. След края на всяка от срещите, участниците ще определят съответно с „Да” и „Не” дали биха желали отново да се срещнат с някой от участниците.

При наличието на съвпадение (и двете страни са отговорили с „Да”) в рамките на 24 часа след края на събитието, чрез имейл ще получат данни за контакт.

Съвпаденията може да са повече от едно, две или три…

 

Предстоящите събития, които ще се организират във Варна, са на: 16 февруари 2013 г. от 17,30 часа и на 24 февруари от 17 часа.

 

Записванията за участие стават на телефон: 0877 720 780 или e-mail: [email protected]

 

За повече информация сайтът http://tigonish.com или групата във Фейсбук.