Еднодневен круиз от хотел Mesongy beach – о-в Корфу до Синята и Южната лагуна + Обяд и напитки на неустоима цена от 39 лв!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Това е екскурзия до другия бряг на континенталната част на Гърция

Първата спирка е в гигантската пещера в морето, наречена Mourtos.  

Втората спирка е в с. Сивота. Това е красиво старо рибарско селище в континентална Гърция. Тук имате възможност да се насладите на разходка сред старите улици или просто да се отпуснете за почивка в едно от кафенетата, намиращи се на пристанището. Imate възможност да посетите Aqua parka в Sivota, за 1 час/входа е напълно безплатен за деца и възрастни/ 

Плаването продължава и следваща спирка е дългоочаквания страхотен плаж на Blue Lagoon. Тук спираме за 1 час за обяд, а след това можете да се потопите в кристално чистите сини води на лагуната. Плажът е много екзотичен и не прилича на типичния за Йонийско море плаж, а е по-скоро като плаж на Карибите. Вино, гръцка салата, риба , дзадзики и прясно изпечен хляб, които са приготвени специално за вас, определено ще ви заредят с енергия за следващата спирка от плаването. 

Следващата спирка е в Южната лагуна. Изключително топлата вода в лагуната и високата концентрация на морска сол е най-доброто СПА преживяване.  

Последна спирка е в с. Петрири – едно от най-старите рибарски селища в Остров Корфу, където трябва да опитате прясната и перфектно приготвената местна риба и морски дарове.

Условия
Ваучерът е на човек и включва: 

* Екскурзия с кораб до Синята и Южната лагуна

* Обяд * Напитки

* Ваучерът е валиден от 10.05.13г. до 01.10.2013г.

* Ваучерът е валиден за един човек

* Необходима е предварителна резервация на: 0030/2661077036 или на [email protected]

* Неизползван ваучер в рамките на валидността му се смята за невалиден

* Екскурзията е в рамките на 1 ден.

* Ваучерът е валиден за всички посетители на о. Корфу

за деца до 7 години Круиза е напълно безплатен

за деца от 7 до 12 години се плаща 20 лв. за целия пакет

Корабът е покрит разполага с две WC, двама капитана, мини диско за децата

kolektivni.bg казва:
Още древногръцкият поет Омир нарича Корфу „изумруден остров” и „райска градина”. Красотата на остров Корфу, вълшебната природа, мистиката около легендите и историята му, привличат туристи от всички краища на света. Пролетта и великденските почивни дни са чудесна възможност да посетите това райско кътче от Гърция.

Корфу или Керкира се мие от три морета: Йонийско, Средиземно и Адриатическо.Поради интересното си местоположение, остров Корфу има благодатен климат. Природата е била изключително щедра към остров Корфу. Тук ще видите просторни бели плажове, кристално чиста морска вода, недокоснати зелени простори, огромни маслинови насаждения. Вълшебствата на природата, съчетани с мистиката на Корфу,са привличали открай време много туристи. Според легендата богът на моретата Посейдон се влюбил в чудно хубава девойка Керкира и я довел на този остров.Така островът бил наречен на името на девойката.Остров Корфу се смята за най-романтичния гръцки остров. Според древно предание, ако двама влюбени се качат на крепостта Ангелокастро, която датира от 13-тивек, и останат там хванати за ръце, тяхната любов ще бъде вечна.