Корали и пясък в бельото

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Цяла седмица ви показвахме най-чувствените, най-красивите колекции бельо за 2013. Целта ни беше да ви информираме за тенденциите, които се очертават да бъдат на власт през цялата година. И, разбира се, искахме да ви вдъхновим да си изберете идеалната изненада за Свети Валентин.

Съветвахме ви как да намерите онова бельо, с което ще изглеждате най-секси, предлагахме ви и сладки комплектчета за цялото семейство. Надяваме се, че сме били полезни и изчерпателни.

Днес приключваме темата, поне засега. А за да обобщим, нека все пак покажем на едно място най-актуалните нюанси в бельото за 2013.

Както знаем, официално обявените цветове на годината са смарагдовозелено, кобалтовосиньо, горчица, африканска теменужка. Те ще господстват при дрехите, аксесоарите, дори в интериорния дизайн. Разбира се, на пазара се предлагат и интимни облекла с тези багри, но все пак и през 2013 за предпочитане ще бъде бельото да не е оцветено толкова ярко.

На мода ще бъдат нежните телесни и пастелни тонове, като от по-силните цветове особено актуално ще бъде синьото. В различните му по-тъмни разновидности: индиго, кобалтово, турскосиньо и т.н.

В галерията ни можете да разгледате поредната изключително съблазнителна колекция бельо, която идва от дизайнерите на луксозния европейски лейбъл Jolidon. Там ще срещнете повечето подходящи за пролетта цветове, а тук ще наблегнем на трите нюанса, които са най-модерни според модните блогъри.  

Корал Той е нежен, но едновременно с това съдържа в себе си необходимата доза страст, палаво отношение и закачка. Макар да не отива на всяка дама, смятаме кораловият цвят за добра модна идея.

Пясък  Той се слива с тялото в една еротична мимикрия, която може да подлуди мъжа срещу вас. Пясъчните винтидж нюанси стоят особено ефектно върху добре изваяна фигура.

Кобалтово и турскосиньо  Подходящи са за вас, ако сте от хората, според които нежните нюанси са скучни и предпочитат по-категоричните, по-дръзките цветове.

Ако този материал ви е харесал и искате да продължаваме да ви информираме за най-новите модни тенденции, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!