Изпрати картичка на твоя Quietly Brilliant човек и спечели Windows Phone 8X

1
Добави коментар
pgp

Кажи ни кой е човекът, който те вдъхновява, който е различен, просто приятел или голяма любов?

Изпрати му quietly brilliant картичка за св. Валентин и участвай в томбола за спечелването на 2 страхотни смартфона Windows Phone 8Х от HTC, разбира се за теб и твоя quietly brilliant човек!

Всеки участник трябва да е настоящ фен, е харесал (like) Facebook страницата на HTC Bulgaria.

Участникът трябва да влезе в приложението на играта и да избере своя quietly brilliant човек (от списъка си с приятели), на когото може да изпрати една от картичките, заредени от приложението. Задължително условие е получателят да има профил в социалната мрежа.

Участникът ще получи потвърждаващо съобщение, че неговата картичка е изпратена и участва в томболата за спечелването на наградите.

Всеки участник може да изпрати неограничен брой картички, но уникална комбинация от него и даден получател се броят за една валидна регистрация в томболата за награда. Тоест всяка следваща картичка към един и същи получател няма да бъде зачетена като валидна регистрация за томболата.

Тъй като играта се провежда във Facebook, е задължително получателят на картичката също да има профил в социалната мрежа. Само картичка изпратена до реален Facebook потребител се счита за валидна регистрация за томболата.

След края на играта ще бъде съставена база данни с всички валидни регистрации в приложението. За валидна регистрация се зачита всяка уникална двойка от участник, изпратил картичка и нейния получател. Ако един участник е изпратил няколко картички до различни хора, то всяка регистрация участва в томболата като отделна и има шанс да спечели.

На случаен принцип, с помощта на компютърен софтуер, в присъствието на нотариус, ще бъде изтеглена една регистрация, която съдържа името на участника и човека, на когото е изпратил картичка.

Награди: Два смартфона Windows Phone 8X от HTC – един за участника, който е изпратил картичката и един за получателя на картичката.

Краен срок за участие: 15 Февруари 2013

Победители
В присъствието на нотариус изтеглихме името на победителя в нашата игра за Свети Валентин! Това е Liliya Manahilova! Честито! Тя и нейният Quietly brilliant човек печелят два смартфона Windows Phone 8X от HTC! Liliya е изпратила само една картичка! Това се казва късмет!

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.