Фотосесия с дебеланки шокира света

4
Добави коментар
mignews
mignews

Италианският фотограф Yossi Loloi изненада и шокира обществеността с фотосесия, на която се снимани в еротични пози абсолютно голи жени с тегло най-малко три пъти над нормата.  Фотографът подбрал внимателно моделите си, като ги търсил из цяла Европа и в Америка.

Изискванията били дамите да са най-малко 150 килограма, да харесват тялото си, да обичат да си похапват и да са влюбени в живота, без да им пука за диетите. На офертата му откликнали повече жени, отколкото му били нужни. Оказало се, че по света има много дебеланки, които не само се харесват, но и продължават да се тъпчат с храна, за да постигнат някакъв свой личен рекорд, или да станат по-хубави. Някои от тях работели даже като еротични модели и си имали цяла плеада фенове. Около пет процента от мъжете по света си падали по хубави добре охранени дами еротичните модели постоянно получавали предложения. Фотографът споделя, че не е срещнал особени трудности да накара мацките да се съблекат чисто голи и да му позират.

За еротичните модели това било детска играчка, за някои дами било огромна тръпка, а трети изпитвали любопитство да застанат пред камерата и да разберат дали тя ще ги хареса. Yossi Loloi нарекъл проекта си Full Beauty Project и с него искал да докаже, че всяка жена на света има своя специфична красота, а женското тяло е събразнително винаги, независимо колко са килограмите му. Изложбата на снимките пожънала небивал успех. Много хора дошли само от любопитство, други се захласнали по моделите, само малка част промълвили: „Отвратително!“ И веднага си тръгнали.