СКАНДАЛ! Кралска племенница е стриптиз/ьорка

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

СКАНДАЛ! Кралска племенница е стриптиз/ьорка

Емма Паркър-Боулс захвърли всички дрехи и се съблече

Съпругата на принц Чарлз, Камила Паркър-Боулс, има една много палава племенница. 65-годишната херцогиня на Корнуол едва ли е горда с племенницата си Емма. Емма Паркър-Боулс се разсъблече и захвърли всички дрехи.
Приятелка на Емма я попитала дали иска да се присъедини към танцовата група „Dollface Dames“ и да участва в благотворително събитие. 38-годишната Емма Паркър-Боулс се съгласила на драго сърце, без да подозира какво включва хореографията. Танцовата група „Dollface Dames“ се състояла от бурлеска танцьорки. И ето, че резултатът е на лице – блондинка с букли в лъскаво бельо и розова боа, с лачени ръкавици и кофти грим.

Племенницата на Камила се изяви като стриптизьорка

„Исках някъде по-отзад на сцената да поклатя малко бедра и да се скрия зад другите“, споделя намеренията си племенницата на Камила след участието си. Да, но участието й не се е развило съвсем по план, тъй като тя дори изпълнила солов номер. Идол на Емма Паркър-Боулс била легендарната Дита фон Тийз, споделя още кралската племенница.
Самата Камила не е коментирала уменията на племенницата си като стриптиз/ьорка. Нека ви припомним, че Камила също е била в центъра на много скандали – когато се разбра, че е л*бовница на женения за Даяна принц Чарлз, когато бе заловена да шофира пияна.
Кадри от поредния скандал около Камила, херцогиня на Корнуол, можете да видите във видеото.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: