РЕТРО! Вижте звездните двойки в началото на връзките им

2
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

РЕТРО! Вижте звездните двойки в началото на връзките им

Нека си припомним как изглеждаха те, когато се влюбиха

Звездното семейство Бекъм се състои от татко Дейвид, мама Виктория, Бруклин роден през 1999, Ромео роден 2002, Круз роден 2005 и малката Харпър Севън родена 2011. Но нека си припомним как започна всичко. Дейвид и Виктория се запознават през 1997 година на благотворително събитие. През 1998 година те обявяват годежа си, а на 4 юли 1999 година си казват заветното „Да“ и си обещават вечна любов. Ето как изглеждаха Бекъм преди 15-тина години.

Дейвид и Виктория

Анджелина Джоли и Брад Пит, които от медиите често са наричани Бранджелина, са едно от най-известните и влиятелни семейства в света. Брад и Анджи имат общо шест деца – три осиновени (Мадокс, Захара и Пакс) и три биологични (Шайло, близнаците Нокс и Вивиен). Анджелина и Брад се запознават на снимачната площадка по време на филма „Мистър и Мисис Смит“. По това време Брад е женен за Дженифър Анистън и отрича да има връзка с Анджелина, но малко след премиерата на филма той се развежда и връзката му с Джоли е потвърдена.

Брад и Анджелина

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик са заедно още от 1997 година. Звездата от „С*ксът и градът“ и актьорът от „Годзила“ имат син на 11 години и близначки, износени и родени от сурогатна майка. Ето как изглеждаха и те в началото на връзката си.

Матю и Сара Джесика

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: