Сурови диети за прочистване на организма

17
Добави коментар
sgotvi
sgotvi

Сурови диети за прочистване на организма

Сурови диети ? Какво знаете за тях и  приложението им за пречистване на организма и отслабване.

Ако сте пропуснали да се занимаете с този вид хранителен режим ние ще ви дадем по подробна информация в тази надяваме се полезна за Вас статия. Преди всичко трябва да кажем, че храните съдържащи се в суровите диети изключват месо. Залага се на плодове и зеленчуци, които са в основата на хранителния режим.
За да започнете диета със сурови храни е нужна консултация с диетолог, който да оформи дневния им прием.

По време на сурова диета се изключват почти всички видове подправки и особено оцет, сол, лют пипер, захар и някои други. Продуктите, които трябва да закупите са пресни картофи, броколи, кълнове, пресни плодове, зеле и някои други, за които ще ви посъветва специалистът.

Както знаете плодовете и зеленчуците прочистват организма от токсини, създават чувство за наяждане, което задоволява глада и жаждата ви за прим на сладко. Точно поради този факт плодовите и зеленчуковите диети са може би най-разпространените сред голяма част от народа.

Всяка храна, която не е минала термална обработка се включва към определението сурова. Но това не означва, че всичко, което се яде е подходящо за включване към хранителен режим. Напротив тук говорим само и конкретно за пресните плодове и зеленчуци, които стоят в основата на диетата, която предлагаме за прочистване на организма и отслабване.

Други подходящи храни за този вид диети са сурови ядки, различните видове варива, ориза, сушените плодове и други. Всички тях може да намерите на пазара и да ги приложите към вашето дневно меню.

Диетолозите твърдят, че две следмици сурова диета ще окаже полезно въздействие върху организма ви, ще изчисти всички вредни за него вещества и в крайна сметка ще изиграе основна роля за по-доброто ви здравословно състояние. Вие ще решите дали да се доверите или не на този разпространен вид диети.

Сурови диети за прочистване на организма

0.00 / 5

5

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

tweet