Китайска Нова Година и новолуние във Водолей

9
Добави коментар
lubopav
lubopav

На 10.02.2013 настъпва китайската нова година. В 9:19:57 същия ден е новолунието във Водолей.

По това време на хоризонта на нашите географски ширини изгрява Уран в знака Овен, а Луната и Слънцето се сливат в алхимична йерогамия в 11-ия дом на хороскопа на новолунието.

През следващия месец разумът, обективната мисъл и силата на рационалната логика властват над емоцията и импулсивните изблици, присъщи на нетърпящото възражение дете в нас.

През следващия месец (а може би и година, имайки предвид новата година по източния календар) имаме шанс да подчиним желанията си на по-висши цели, на онези стъпки, помисли и действия, които ще донесат добро и благоденствие на общността и глобалното ни семейството – доколкото собствената ни широта позволява.

Развиваме способност да поглеждаме отгоре на дребните ни недоволства, ранимостта и засегливостта, които ни създават безброй ядове вътре. Започваме да се питаме как сме можели да се връзваме на думите на другите и да страдаме заради тяхната обърканост.

Уран ни освобождава от оковите на старите модели, нагласи и навици. Ако желаете да промените живота си, сега е моментът да яхнете вълната и да обърнете радикално посоката. Бъдете смели, бъдете дръзки, бъдете воини и амазонки. Бъдете откриватели и сърфирайте из пространството на варианти, докато не откриете варианта на живот, който най-чисто пасва на същността ви в момента.

Инсайтите ви ще бъдат най-добрите ви пътепоказатели. И ще валят изневиделица. Идеи, идеи, идеи. И действайте, бъдете активни – не хвърчете само в облаците.

И няма да ви липсват съмишленици и приятели. Приятелят е по-ценен от всяка друга връзка. Любовниците, децата, съпрузите и роднините станат ли спътниците и другари в голямото ви житейско пътуване, ще ги видите истински. Тогава никога не могат да ви изневерят.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Tags: астрология 2013, време за действие, дребни недоволства, житейско пътуване, как да променя живота си, Китайска Нова Година, много нови идеи, нов поглед, новолудие във Водолей, Новолуние 2013, ранимост, свой избор, стари модели, същността ни