Авангардни бикини Alluring Charm

1
Добави коментар
ionov76
ionov76

TOP BRANDS

100% ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ

Онлайн магазин Ivon.Bg™ е създаден през 2012 г.от фирма “Клотинг Брандед“ ООД. През години непрекъснато разширяваме продуктовата гама с разнообразни модни предложения и луксозно дамско бельо. Нашата гама включва над 8000 продукта!

Предлаганите от Ivon.Bg™ продукти са от най-високо качество на производители от Полша, Германия, Франция и САЩ. Ние, като представители на тези брандове, можем да гарантираме за продуктите поместени в нашия каталог, че са в безупречно качество, изработени с висококачествени материи и опаковани в луксозни кутии.

Плащане

× Плащане

Наложен платеж / PayPal

Ivon.Bg™ предлага на своите клиенти да платят с най-предпочитания метод за плащане в България – “Наложен платеж“ и най-сигурният начин за плащане в световен мащаб – PayPal.

Преди да заплатите съдържанието на пратката, имате право на “Преглед и тест“ в рамките на 15 минути.

За “Връщане и Подмяна“, моля посетете този линк.

Доставки

× Доставки

Връщане / Подмяна

– Доставки на поръчките от онлайн магазин Ivon.Bg™ се извършват с:

✔ “Еконт Експрес“ за доставки на територията на България

✔ “GLS“ и “Български пощи“ за доставки на територията на ЕС

✔ “Български пощи“ за доставки на територията на целия свят

За повече информация – “Доставки“

– Връщане и Подмяна на продукти

Съгласно чл. 55, ал. 1 от “Закон за защита на потребителите“ (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 дни от датата на получаване на стоката. 

✔ Преглед и тест в рамките на 15 мин.

✔ Опция да откажете цялата пратка или част от пратката (ако съдържанието е повече от един продукт) без да посочвате причина за това.

За повече информация – “Рекламации“

100 % Сигурност

× 100 % Сигурност

Защита на Вашите данни

Фирма “Клотинг Брандед” ООД, съдържател на онлайн магазин Ivon.Bg™, е вписана в “Комисия за защита на личните данни“ като администратор на личните данни с идент. номер 328456. (проверка, чрез БУЛСТАТ – 201294674). “Клотинг Брандед” ООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите посредством попълнени заявки за регистрация.

Онлайн магазин Ivon.Bg™ използва 256-битов SSL (Secure Sockets Layer) сертификат за защита на Вашите данни. За повече информация, посетите този линк.

×