Бербатов живее в най-луксозните квартали

1
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Димитър Бербатов е жител на двете най-тузарски махали в Англия. Изследване в страната разкри, че най-търсени за домове от звезди в шоубизнеса и спорта са местностите Елдърли Едж (Чешър, недалеч от Манчестър) и Чигуел (Есекс, край Лондон). Именно там Бербатов намери своите домове в периодите си в “Тотнъм” и “Манчестър Юнайтед”.

Докато играеше в клуба от Северен Лондон, българинът бе горд жител на Чигуел, където, освен че са домовете на знаменитости, е и тренировъчната база на “Тотнъм”. В Елдърли Едж съседи са му Рио Фърдинанд (“Юнайтед”), Джо Харт (“Манчестър Сити”), както и звезди от музикалния бизнес като Пол Маккартни.

В София Бербатов също е притежател на имоти в квартали, имащи слава на баровски или поне сравнително по-скъпи като цени – къща в “Бояна”, както и апартамент в “Бъкстон”.

Куриозно, вестник “Сън” написа, че Елдърли Едж и Чигуел оглавяват и друга класация – по продажби на сексиграчки в магазините на тяхна територия. Данните са на производителя на аксесоари за сексмагазини “Лавхъни”.

„Труд“