Спечелете 2400 говорещи Специалиста и 5 уикенда в къщата на Специалиста

1
Добави коментар
pgp

Предлаганите награди по време на промоцията “Открий Специалиста” са:

СЕДМИЧНИ НАГРАДИ – Плюшена играчка Специалист. Всeки понеделник за периода от 10.02.2013г. до 12.05.2013г., ще бъде извършено електронно теглене на двеста броя печеливши (изключение прави първият понеделник от старта на играта или първата дата на теглене ще бъде – 25.02.2013). В електронното теглене ще се включат всички мобилни номера, които са регистрирали успешно поне един уникален код през изминалата седмица (първата изминала седмица обхваща периода от старта на играта – 10.02.2013г до 17.02.2013г). Мобилните номера ще участват в  електронното теглене на СЕДМИЧНИ НАГРАДИ толкова пъти, колкото уникални кода са регистрирали до момента на теглене на наградите. За периода на кампанията ще бъдат раздадени общо 2400 седмични награди. Един участник може да спечели само 1 седмична награда, независимо от броя регистрирани уникални кодове за съответната седмица.

ГОЛЯМА НАГРАДА – Уикенд за двама в къщата на специалиста във ваканционно селище Омая – село Гайтаниново в югоизточните склонове на Южен Пирин. На 13.05.2013г. ще бъде извършено електронно теглене на 5 печеливши на ГОЛЯМА НАГРАДА. В списъка с участниците за тегленето ще се включат всички мобилни номера, които са регистрирали успешно поне десет уникални кода от началото на ПРОМОЦИЯТА до момента на теглене на ГОЛЯМАТА НАГРАДА. Мобилните номера ще участват в електронното теглене на ГОЛЯМАТА НАГРАДА толкова пъти, колкото кратни на десет регистрации на уникални кодове имат (например: ако мобилен номер има регистрирани 22 кода до момента на теглене на ГОЛЯМАТА НАГРАДА, то той ще участва с 2 шанса в тегленето). За периода на ПРОМОЦИЯТА ще бъдат раздадени общо 5 големи награди. Един участник може да спечели само 1 голяма награда, независимо от броя регистрирани кодове.

Един мобилен номер може да спечели неограничен брой награди (от един и същи или от различен вид) от ПРОМОЦИЯТА в зависимост от броя на успешните си регистрации на уникални кодове. След като един участник спечели награда, кодовете с които е спечелил наградата автоматично стават невалидни за останалите тегления за награди. (пример: ако мобилен номер има 5 регистрирани кода и спечели седмична награда, след това той ще има актив от 4 регистрирани кода и ще може да участва в по-нататъшното разпределение на седмични награди и ще трябва да изпрати още 6 уникални кода, за да може да се включи в тегленето за голяма награда). След края на всяко телене Организаторът ще известява спечелилите мобилни номера чрез телефонно обаждане.

В промоцията участват всички опаковки от продукти Star с промоционален 11 цифрен код и промоционален стикер.

Краен срок за участие: 12 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.