Джесика Алба вече прави филми за децата си

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Съвсем скоро се състоя премиерата на анимационния филм „Бягство от планетата Земя“. В него Джесика Алба озвучава синьото извънземно злодей. И днес, пред Daily Mail, 31-годишната актриса и майка споделя, че е много щастлива от факта, че най-после децата ѝ ще могат да гледат неин филм. 

Анимацията вече се излъчва на голям екран и Джесика е горда, че 4-годишната ѝ дъщеричка Онър ще може да бъде сред зрителите. Ролята ѝ в „Бягството“ е доста по-подходяща за деца, отколкото участията ѝ във филми като „Град на греха“, например.

„Рядко имам възможността да направя филм, подходящ за деца“, споделя 31-годишната актриса, „затова е хубаво, че този път успях да покажа на Онър какво мога.“ 

Алба разказва, че дъщеря ѝ вече е гледала филма и през цялото време е задавала въпроси на звездната си майка, свързани с представянето ѝ.

„Мамо, не ти ли беше горещо да носиш тази маска през цялото време?“ е една от питанките, които Джесика е чула, докато е гледала лентата с малкото си съкровище.

„О, Господи, тя дори не прави разлика между екшън и анимация. Това е като историята с Дядо Коледа и Феята на зъбките. И докато те са истински в тяхното съзнание, аз също ще смятам така“, допълва актрисата пред интервюиращия.

Ролята на Алба в „Град на греха“ е една от най-запомнящите се. За съжаление, тя не се гордее толкова много с нея. Не и пред децата си. Още повече, че през последните няколко години най-важната ѝ роля е тази да бъде майка на 4-годишната Онър и 2-годишната Хевън. А филм като „греховния“ със сигурност не е подходящ за възпитаване на момиченцата.

Ако тази статия ви е харесала, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!