Трагична съдба сполетя Косъма от „Под прикритие”

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Трагична съдба сполетя Косъма от „Под прикритие”

Финалът на емблематичния сериал „Под прикритие”  стана реалност

Зрителите очакват с трепетно вълнение какво им предстои, а вече плъзнаха и безброй слухове в публичното пространство. Героите мълчат и пазят в тайна предстоящото.

Трагична съдба ще сполети Косъма от „Под прикритие”

От monitor.bg писаха за най-трагичната съдба на Здравко Косъма, защото той  загина. Не може човек да балансира спокойно между сводничеството, дрогата, да бъде дясната ръка на мафиот и в същото време близък приятел с играч от лагера на врага. Все някъде ще се получи издънка. И такава издънка ще погуби Здравко Косъма (Александър Сано).

Силното начало на третия сезон на „Под прикритие” беше дадено всъщност от срещата в пандиза на Големия и Малкия близнак със Здравко Косъма.

Режисьорът Виктор Божинов разкри още една тайна. Зрителите вече знаят, че част от актьорите снимат паралелно в друг сериал „Дървото на живота” за TV7.

Виктор Божинов развенча още един мит, че Койна Русева е пожелала сама да погребе своята героиня, адвокатката Бояна, за да се снима в „Дървото на живота”.

Режисьорът сподели, че смъртта на Бояна е следвала естествената логиката на сценария и това няма нищо общо с трансфера на Койна в сериала за TV7.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: