14 идеи за 14 февруари!

2
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

С помощта на Mashable избрахме за вас 14 нестандартни идеи за подарък по повод празника на влюбените.

 

1. Универсално зарядно IDAPT

Снимка: www.dailymaven.co.za

Нищо не казва “ние сме двойка” така, както зареждане на вашите мобилни устройства заедно. Ето защо можете да подарите на своята половинка IDAPT i4, което поддържа едновременно до четири различни вида устройства. То е подходящо както за феновете на мобилните устройства с Android, така и за тези на Apple и BlackBerry.

 

2. Калъф от Marc Jacobs за лаптоп или таблет

Снимка: www.ssense.com

Представителките на женския пол определено ще се зарадват на такъв подарък. Хем модерен, хем полезен! Може да се намери в различни цветове и комбинации, а подплатата от велур ще се грижи добре за любимата джаджа.

 

3. Windows Phone 8X от HTC

Снимка: www.neowin.net

Мобилният телефон не е най-романтичният подарък за Свети Валентин, но надали някой ще се намръщи на такава изненада. И все пак устройството ви позволява да създадете специална мелодия за своята половинка или колаж, които да качите на мобилния й телефон. Да не забравим да споменем и техническите характеристики на 8X – той работи с 1.5 GHz двуядрен процесор, а благодарение на 8MP камера ще можете да запаметите всички романтични спомени.

 

4. Samsung Galaxy S III La Fleur

Снимка: www.androidheadlines.com

Освен че това е последният модел на Samsung от Galaxy S серията, за месеца на влюбените е пуснат на пазара със стилен дизайн, на който всяка дама не би устояла. Телефонът е оборудван с 4.8″ Super AMOLED дисплей, 8.1MP камера, четириядрен процесор и пр.

 

5. Персонален калъф за телефон или таблет

Снимка: www.blog.zazzle.com

Можеш да създадеш персонален калъф за своята валентинка. Преди време беше модерно и оригинално да подариш чаша със снимка на любимия/любимата, но тъй като вече технологиите навлязоха в ежедневието ни, чашата беше заменена от калъф за таблет. Можете лесно да качите снимка на себе си, вас двамата и т.н., като тази услуга е достъпна за 14 различни вида телефони и таблети, включително iPhone 5, Blackberry Bold, Samsung Galaxy и Galaxy Note.

 

6. Портфейл и калъф в едно от Michael Kors

Снимка: www.findnsave.indystar.com

Омръзнало ли ви е от големите и тежки чанти, в които има всичко и нищо? Понякога не ни е нужно нищо повече от мобилния телефон и кредитната карта. Явно и дизайнерът Michael Kors се е сетил за тази женска нужда. Essential Zip Wallet е подходящ за всякакви поводи. Той е пригоден да съхранява телефона, личните ви документи и кредитни карти.

 

7. Eye-Fi SD Card w: USB Reader

Снимка: www.jetplanejournal.com

Ето и подаръка, който ще ви помогне да създадете и запазите всички прекрасни спомени. Eye-Fi Pro X2 безжична карта с памет превръща всеки фотоапарат, който използва SD карта, в камера, поддържаща Wi-Fi, което ви позволява бързо да прехвърлите и архивирате любимите си снимки.

 

8. Moshi Dulcia слушалки

Снимка: www.unwire.hk

Романтиката все още не е отживелица, както и правенето на музикален списък с „вашите” любими песни. Ето защо препоръчваме по повод Свети Валентин да направите на своята любима музикален списък и в допълнение с него Moshi Dulcia слушалки в страхотен розов цвят. Това не е най-скъпият или високотехнологичен подарък, но тя ще мисли за вас, докато ги използва постоянно.

 

9. Слушалки Sennheiser 

Снимка: www.blog.soundearphones.com

Слушалките Sennheiser са мощни и всеки звук, излязал през тях, е с перфектна чистота. Те са скъпи, но за сметка на това си заслужават. Изработени от кожа, наушници са меки и леки. Идват и с калъф, удобен за пътуване. Блокирайте света и релаксирайте, докато слушате любимата си музика. Всъщност направо ги подарете на любимия си човек.

 

10. Стилен кожен калъф за iPad mini

Снимка: www.sulit.com.ph

Ако вашата половинка вече има iPad mini, страхотно допълнение към него е този стилен и мек кожен калъф в цвета на любовта. Капакът му се сгъва за улеснение при писане или гледане на филми. Калъфът се предлага в няколко цвята, но ние предлагаме да заложите на червеното.

 

11. Asus VivoBook X202

Снимка: www.asus.com

Специално за подарък за Свети Валентин е подходящ розовият лаптоп на Asus. Това е елегантен и в същото време закачлив в искрящо розовия цвят и тъй като е пригоден за нежния пол, е доста лек,  зарежда бързо и е с Windows 8.

 

12. Чанта от Golla

Снимка: www.sneakpeeq.com

Тази чанта е със забавен и нежен дизайн. Тя е на принципа “всичко в едно”, т.е. в нея можете да съберете всяка една от своите джаджи – таблет, е-четец и други. Като има и специални джобчета за телефона и ключовете ви – две от нещата, които винаги се губят в женската чанта и то в най-критичния момент.

 

13. Комплект „Пет нюанса в сиво”

Снимки: www.sesamegifts.com

Фирмата за онлайн подаръци Sesame предлага най-различни подаръчни комплекти, подходящи за празника на влюбените. Но най-интересният и предизвикателният е “5 нюанса в сиво”. Комплектът съдържа малка книжка за секса, шоколадови бонбони с ликьор и вино, масажно масло, сметана, свещ и вратовръзка за тези с голямо въображение.

 

14. Спален комплект от Sheex

Снимка: www.sheex.com

Как спиш в леглото е толкова важно, колкото и всичко останало, което правиш там. Това е една от причините фирма Sheex да направят високотехнологични луксозни чаршафи. Те са изработени от дишаща материя, която отделя топлината на тялото по-бързо, отколкото обикновените чаршафи, и държи хладно. Самата тъкан, от която са изработени, позволява свобода на движението. Предлагат се в различни цветове, но ако ще бъдат подарък за празника, то по-добре вземете червени.