Цирк дьо солей идва с ново шоу

3
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

 CIRQUE DU SOLEIL идва  с още по-мащабен и уникален акробатичен спектакъл AlegríA Пленил сърцата на над 10 милиона зрители по света! Съставът  ще изнесе 5 представления в  «Арена Армеец София»
Ден Начален Час
20 септември 2013
Петък 20:00 часа
21 септември 2013
Събота 16:00 часа и 20:00 часа
22 септември 2013
Неделя 14:00 часа и 18:00 часа
При основаването си през 1984 г. Cirque du Soleil се състои от 20 артисти. Днес трупата предоставя на публиката висококачествено артистично представление. Компанията се състои от 5000 души, от които 1300 са артисти от 50 държави.
Cirque du Soleil е зарадвал повече от 100 милиона души в 300 града в 40 държави на 6 континента. Щабът се намира в Монреал, Канада. Трупата е носител на редица престижни награди, сред които Emmy, Drama Desk, Bambi, ACE, Gemeaux, Felix и Rose d’Or de Montreux.

Синоним на испански за въодушевление, веселие и ликуване, това е Alegría. Спектакълът е представен от международен екип, включващ 55 акробати и музиканти от 15 държави. Alegría е уникално шоу в бароков и оперен стил с пищни костюми, оригинална музика на живо и главозамайващ декор, който допълва удивителния атлетичен и артистичен спектакъл. Резултатът е неповторимо съчетание от акробатични умения, сила и бързина, комбинирани с елегантно и ефирно изпълнение.

Alegría представя спиращи дъха акробатични номера като въздействащия Синхро-трапец или енергичния Въздушни лостове, където дръзките играчи на трапец „летят” покрай люлеещите се на повече от 12 метра над сцената въжета. Представете си двама изключително гъвкави акробати, които съживяват монголското акробатично изкуство, и артисти, боравещи с пламтящи ножове около телата си в ритмичния и опасен Fire-Knife танц.

Енергията на младостта е представена в бързия Power Track – брилянтно синхронизирана хореография със скокове от трамплин, който е магически скрит под сцената. В номера с руските лостове артистите „летят”, премятайки се и приземявайки се на греди, широки едва 10 см, поставени върху яките рамене на „прихващачите”.

Alegría е нещо повече от шоу! Това е вълнуващ и уникален спектакъл, който ще очарова зрителите от всички възрасти!

Към статията няма коментари. Напишете първия.