Голям бюст – естествено?

1
Добави коментар
www.shopping.bg
www.shopping.bg

Много жени считат, че за да увеличат своя бюст, трябва да се подложат на скъпа и нетипична за организма пластична операция. Тези хирургични интервенции често водят до сериозни странични ефекти и бъдещи здравословни проблеми. Затова, ако търсите по-естествен подход, опитате с това, което майката природа ни предлага – храната.

Представяме Ви някои храни и билки, които са известни с ефекта си върху млечните жлези. Те насърчават естественото и безопасно увеличаване на гърдите благодарение на богатото си съдържание на фитоестрогени. Някои от най-признатите сред тях са:

Соята е най-богатото на изофлавони растение. Соевите изофлавони се използват като средство за постигане на атрактивен външен вид (бюст, кожа, устни), както и за подобряване на състоянието при „женски оплаквания” през менопаузата. Те имат и регулираща нивата на естрогени функция, като в зависимост от моментната нужда инициират или инхибират (потискат) синтеза на естрогени в кръвта.

Екстрактът от соеви семена се използва за естествено коригиране на размера на бюста заради богатото си съдържание на бета-ситостерол. Бета-ситостеролът регулира активността на мъжкия полов хормон тестостерон и така позволява да се проявят по-видимо женските полови белези. Същевременно бета-ситостеролът участва в синтеза на прогестерон – контрабалансьорът на естрогена. Постига се баланс между естроген и прогестерон, който повлиява растежа и развитието на гърдите, регулира процеса на натрупване и задържане на мазнини и вода в тялото, подобрява либидото, подкрепя доброто настроение и нервно-психичното равновесие.

Дивият ямс (или мексикански сладък картоф) е познат като растението на жените. Той е известен със своя стимулиращ ефект върху разширяването на тъканта в женските гърди, което води до подобряване на размера им и уплътняване по ествествен начин. Въздействието на дивия ямс върху свежия външен вид, уплътняване на устните (вследствие на влиянието на естрогена), предпазване от излишно напълняване и от стресови състояния и изчистване на кожата от петна и други дефекти се дължи на биологично съединение, известно като „хормон на младостта”.

Екстрактът от цветове (шишарки) на хмел е богат източник на фитоестрогени и на естествения антиоксидант ксантохумол. Хмелът оказва благоприятно влияние върху кожата на тялото и притежава активни терморегулиращи свойства. Подходящ е при нервна възбуда, безсъние и климактерични нервни оплаквания.

Звездовидният анасон допринася за нормалното функциониране на яйчниците и поддържане на редовен менструален цикъл. Подпомага баланса между жлезите с вътрешна секреция в човешкия организъм и обмяната. Облекчава неприятните усещания в климакса.

И най- важният въпрос: „Откъде да си набавя тези храни и по- колко точно да взимам?“. Vitaslim BUST – това е отговорът на въпроса! Френската компания Vitaslim разработи специално за нежния пол поредния супер- продукт. 100% натуралният суплемент Vitaslim BUST съдържа всичките 5 съставки за уголемяване на гърдите в оптимални концентрации и изключителна чистота.

 

MyBody.bg Тийм

*Източник: vitaslim.eu/bg