ТОП 5: Филмите с Брус Уилис

2
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Съвсем скоро – на 15 февруари, петък, излиза новият филм с Брус Уилис „Умирай трудно 5“. Спокойно, няма да си говорим за него, нямаме кой знае какви очаквания. Но решихме да си припомним и да класираме най-добрите 5 филма с участието на Брус Уилис.

Източник: Joe.ie

Брус Уилис тук играе ролята на детектив Джо Халенбек, който се съюзява с бивш куотърбек и разрешават случай на убийство. Режисьор на филма е Тони Скот, в него участват още Деймън Уейънс и страхотната Хали Бери.

 

 

Уилис го играе убиец от бъдещето, който се връща във времето, за да промени историята. А Джоузеф Гордън-Левит играе младия Брус. Дори и краят да е предвидим, филмът си струва.

 

 

Да, за Sin City става дума. Филмът е режисиран от Робърт Родригес и Франк Милър. В него Брус е детектив Хартиган, който преследва изнасилвач на дете. Уилис е напълно олдскуул – твърд и справедлив и доказващ, че престъпниците си получават заслуженото.

Това е безспорно един от най-добрите филми с Брус Уилис. В него той играе доктор, а не убиец или полицай. И до днес се стряскаме като чуем „I see dead people“. А краят е велик.

 

 

За „Криминале“ могат да се кажат само хубави неща, не само защото е режисиран от Куентин Тарантино. Освен Брус Уилис в него правят страхотни роли Ума Търман, Джон Траволта, Самюел Джаксън.