Божието провидение като гръм удари Ватикана! (ВИДЕО)

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Божието провидение като гръм удари Ватикана! (ВИДЕО)

Само часове след като Папа Бенедикт ХVІ обяви своето оттегляне от Светия престол, гръм трясна купола на катедралата „Св. Петър” във Ватикана

Божието провидение като гръм удари Ватикана. Само броени часове след като Папа Бенедикт ХVІ обяви оттеглянето си от поста Глава на Римокатолическата църква, светкавица трясна върху купола на катедралата „Свети Петър”. По предварителна информация няма данни за нанесени материални щети на папската резиденция, съобщи сензационната новина БЛИЦ.

Божието провидение като гръм удари Ватикана

Според милионите миряни по целия свят, това е Божие провидение, но няма еднозначен отговор дали и Бог одобрява или не решението на Папа Бенедикт ХVІ.

Кадрите, показващи този уникален феномен, който според всички си е истинско чудо, обиколиха целия свят и се превърнаха в хит във всички сайтове за видеосподеляне.

Според други обаче, това, което се случи само часове след обявената абдикация на Папа Бенедикт ХVІ, няма нищо общо с решението на Главата на Римокатолическата църква. Както пише един от потребителите, коментирали тези феноменални кадри, католическата църква е най-богатата институция в света, която разполага с повече пари от която и да е държава.

Тя има безброй църковни имоти, милиони декари недвижимо имущество и земи по целия свят, съкровищата й са несметни и трудно биха били приети от нормалното човешко съзнание, докато повече от една пета от населението на Земята живее в глад и нищета.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: