Жените мразят девствени мъже

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Мила Кунис в „По приятелски“ (2011)

Източник: Friends with benefits

Откритията, които предстои да цитираме, са от Match.com – мястото, където хората търсят любов. Сайтът е провел проучване на около 5500 необвързани и 1100 женени хора на възраст между 21 и 65 години.

Оказва се, че 42% от необвързаните не биха излизали с неопитен в секса човек. Специално при жените нещата са още по-сериозни. 51% от дамите изобщо не искат и да чуят за девственик, докато 33% от мъжете не биха си губили времето с жена, която тепърва ще прохожда в секса.

Ето какво са установили:

Да си търсиш гадже оналйн е ок

Може би е време да спрем да се подиграваме на хората, които го правят, защото 28% от тях се запознават с гаджетата си чрез интернет.

Проверка в социалната мрежа

48% от жените проверяват мъжа, с когото ще излизат на среща, във Facebook преди самата среща. Най-вероятно, за да се уверят, че не излизат със сериен убиец. 38% от мъжете правят същото. Почти 50% от жените биха отменили срещата, ако видят нещо, което не им харесва в профила на мъжа. Само 27% от мъжете биха направили това. Правете сметка колко сме отчаяни за среща.

Ние сме приятели. Голи приятели

Приятелите за секс не съществуват само във филмите. 47% от необвързаните хора признават, че са имали такъв вид отношения. И този процент се увеличава. Така че си търсете повече приятелки.

Секстинг революцията едва сега започва

Изпращането на секс съобщения е нещо много популярно сред 57% от необвързаните мъже и 45% от необвързаните жени. Но бъдете внимателни, защото 23% от хората, които получават такива смс-и, ги споделят с други хора. Никаква анонимност, значи!

Размерът ИМА значение

71% от жените казват, че не искат да се срещат с по-нисък мъж от тях. Другите 29% вече са се развели с такъв.

Сватбата не е краят 

Само 40% от бракуваните двойки правят секс само веднъж в седмицата. Повече от 80% от женените мъже и жени казват, че отново биха се оженили/омъжили за същия човек.

Жертва за партньора

97% от хората твърдят, че повече ги интересува дали задоволяват сексуалните нужди на партньора си, отколкото техните собствени. Останалите 3% твърдят, че надуваемата им кукла никога не се оплаква, така че всичко е ок.

Пригответе си виаграта

Когато били запитани какво ги прави щастливи, 30% от хората над 70 години и 25% от тези над 60 години били единодушни: повече секс. Какво да ги правиш – палавници на виагра!

Източник: Guyspeed