Основателят на ДИСКО ПАРТИЗАНИ DJ SHANTEL пристига в България

4
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

SHANTEL от Диско Партизани пристига в България

DJ SESSION

На 29-и март ще може да чуете и видите един от най-емблематичните и впечатляващи диджеи в Европа. Хер Шантел пристига по покана на София Лайв Клуб  с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills, което по традиция отново застава зад стойностната музика.

От есента на 2011 година новаторският музикален гении Шантел тръгва на обширно европейско турне и гарантира, че „не след минути, не след секунди, а след стотни от секундата публиката е изправена с надолу главата“, когато той и известната му банда Диско Партизани засвирят.

В началото на кариерата си Шантел и групата са наречени „европейски феномен“ от легендарното списание Воуг и това за броени дни ги изстрелва на върха сред най-търсените банди в бизнеса. Доказателство за това са и датите за концерти, нестихващите турнета и участия по фестивали.

Към днешна дата наред с многобройните живи изпълнения Шантел работи усилено и върху новия си студиен албум. Дискът носи заглавието Anarchy & Romance и се очаква да бъде издаден през лятото на 2013-та. Отново музиката не се побира в никой от установените стилове. Смесица от изненадващи песни, необичайни балади и хедонистично парти се срещат с духа на гаражен рок от 60-те години на миналия век.

Все пак, който не иска да чака до излизането на новия диск Anarcy & Romance, може да обърне внимание на предишния албум  Kosher Nostra – Jewish Gangster’s Greatest Hits. Ще се убедите в несравнимо пътешествие обратно във времето на музикалните клубове от САЩ, състоящо се от дива смесица от суинг, джаз, туист, чарлстон и други.

Определян като един от най-добрите продуценти на планетата, Шантел предлага на слушателите широк спектър от гангстерски хитове от 20-те до 60-те на миналия век.

На 29-ти ще го чуем на живо в приятелска компания, както повелява Bushmills традицията, за да може да се отдадем изцяло на музиката, излязла изпод винилите на феномена и готова да предизвика сетивата ни до максимум.

БИЛЕТИ: на предварителна продажба в eventim.bg – 10 лева, на място – 15 лева.