Георги Константинов с нова книга

3
Добави коментар
sever.bg
sever.bg

Нова книга на Георги Константинов официално ще излезе на пазара на 15 февруари. Тя е със заглавие „Човек за споделяне: Необикновени случки в моя обикновен живот“ и включва шестнадесет истории, които Георги Константинов определя като „споменна проза“.

Авторът споделя, че си е водил личен дневник в продължение на тридесет години, в който записвал своите преживявания, впечатления и чувства. В тези истински истории той говори за отчуждението между хората, безразличието към съдбата на другия, разказва действителни, макар и понякога болезнени преживявания. Дава много обективна оценка на себе си и на личността си, признавайки както силните, така и слабите си страни, разкрива какво е значението на читателите за поета и творбите му.

Георги Константинов Христов е български писател и поет, автор на над тридесет книги поезия и книги за деца. Стиховете му са превеждани на английски, японски, хинди, руски и немски, а книгата му „Туфо, рижият пират“ е издадена на немски, френски, руски, украински, полски и други езици.

 

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме.

Източник: в-к „Посредник“