Метин с Ferrari-то от Слави Трифонов в защита на брат си Октай Енимехмедов

2
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Тази вечер Метин Енимехмедов ще направи първо официално изявление в подкрепа на брат си – Октай Енимехмедов, в „Шоуто на Слави“, съобщава в-к „24 часа“.

Октай Енимехмедов нападна лидера на ДПС по време на националната конференция на ДПС на 19 януари, докато Доган четеше своя доклад пред делегатите. Бяха му повдигнатите две обвинения – за закана на убийство или хулиганство. По закон по първото обвинение се предвижда до 6 г. лишаване от свобода, а по второто – за хулиганство – до 5 години.

Бившата приятелка на Октай Мария Желязкова бе единствената близка, която излезе от анонимност и публично го защити в медиите след покушението на Ахмед Доган.

Днес същото ще направи и брат му Метин, който заявява, че Слави е най-подходящият човек, пред който може да даде изявление за случилото се Октай.

От няколко дни Метин е в София, за да бъде по-близо до брат си. На 9 феврувари той и майка му Айше отишли на свиждане на Октай в следствения арест в София. По думите му Октай е добре, не е сломен и се държи както физически, така и психически.

Метин оповести гостуването си в „Шоуто на Слави“ във Faacebook, получавайки одобрението на стотици. В подкрепа на брат си младият бургазлия пусна и линк към социалната мрежа Facingpublic, създадена от Октай Енимехмедов преди 2-3 г.

„Благодаря на всички за подкрепата, която ми оказвате! А на онези, които не одобряват и не искат да чуят общественото мнение, ще кажа: „Глас народен, глас Божи“, отговаря Октай в сайта си чрез профила на приятелката си Мария Желязкова.