Сайт представя епизодите на Огледален свят по интересен начин

5
Добави коментар
w1ck3dgam3
w1ck3dgam3

Сайт представя епизодите на Огледален свят по интересен начин

Хиляди са почитателите на турски сериали, а и самите сериали, излъчвани по телевизията растат със всеки изминал ден. Манията се разрази преди няколко години, като днес много от националните и кабелни телевизии излъчват поне по един сериал от близката ни съседка. Едни от първите заглавия, излъчени у нас бяха “Перла”, “1001 нощ”, “Листопад”, ”Пепел от рози” и още много други.

С прожекциите на най-успешните турски продукции, българските зрители успяха да надникнат в един нов свят. Имахме щастието да се запознаем с култура, различна от нашата и да се потопим в ценностите на една мистериозна източна страна.

Зрителите, очакващи с нетърпение излъчването на поредния епизод от любимия им сериал, нямат възможност да са пред екраните всяка вечер. Поради тази причина, много от тях търсят информация в Интернет за съответния епизод. Това се оказва доста трудна задача, тъй като съществува закон за авторското право, забраняващ разпространяването на клипове, над които нямаме авторски права.

За да запълни липсата за информираност на хората, млад екип е създал сайт за поредния турски сериал – Огледален свят. В него може да се открие разнородна и полезна информация за всичко случващо се около самия сериал. Различното тук е, че екипът на сайта предлага епизодите на сериала, старателно подредени по ред на излъчване.

Тук идва и изненадата за мнозина от вас – не очаквайте да попаднете на клип, защото както казахме е незаконно. Затова епизодите се предлагат в писмен вариант, специално подбран от екипа. Достоверността на текста е на сто процента и почитателите на турския сериал могат да бъдат сигурни в истинността му.

Ако сме събудили любопитството ви, може да посетите www.ogledalen-sviat.tv, където епизодите на сериала Огледален свят се предоставят ежедневно в следната страничка: http://www.ogledalen-sviat.tv/p/blog-page_12.html. Надяваме да оценявате трудоемката работа, полагаща се за предоставяне на информацията към всеки един потребител, очакващ с нетърпение любимия си сериал.

13.02.2013