BAPRA Bright Awards 2013

1
Добави коментар
Martina_Radeva
Martina_Radeva

Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) обяви 15 февруари за старт на набирането на проекти, които ще се борят за признание в четвъртото издание на престижния конкурс BAPRA Bright Awards.

Традиционно, кандидатурите ще бъдат оценявани от изцяло международно жури, начело на което тази година е Франсис Ингхам, Изпълнителен директор на международната консултантска организация на PR асоциациите ICCO.

Крайният срок за попълване на специалния уеб-базиран формуляр за кандидатстване на сайта www.bapra.bg/2013 е 8 март.

BAPRA Bright Awards e единственият конкурс у нас, който отличава постиженията на българския пазар в сферата на комуникациите и позволява на PR професионалистите да сравнят и споделят успехите си с най-актуалното на пазара в световен мащаб. Конкурсът дава уникалната възможност на PR агенциите да бъдат сред тези, които водят и формират комуникационния пазар в Европа, а броят кандидатури отбелязва значителен ръст с всяко следващо издание на конкурса.

Категориите, в които утвърдените международни експерти, жури на Bright Awards 2013, ще оценяват комуникационни проекти, са 7 тази година: „Кампания за устойчиво развитие”, „Специално събитие”, „Иновативна кампания”, „Кампания, реализирана от вътрешен PR отдел”, „Комуникационна кампания на годината”, „Агенция на годината” и най-новата категория в конкурса – „Комуникационна кампания в публичния сектор”.

Сред членовете на експертното жури са и Джон Сандърс, Регионален президент на Fleishmann-Hillard за Европа, Средния Изток и Африка и признат международен експерт в PR областта, Александър Кордейро, Президент на борда на португалската асоциация на комуникационните и PR компании APECOM, Кристоф Жинисти, Президент на IPRA, проф. Джо Голтблат, създател и първи президент на ISES и автор на книгата „Специални събития“, издадена в България през 2007г., и други.

За участие в BAPRA Bright Awards 2013 PR агенциите трябва да подготвят своята кандидатура на английски и български език с описание на проекта в обем не по-дълъг от 2 стандартни страници. Цялата информация за конкурса, критерии за оценка, срокове, такси и документи за участие могат да бъдат намерени на www.bapra.bg/2013