Руминика – добър хотел до Велинград

1
Добави коментар
lidiya
lidiya

February 12th, 2013 | | Posted in Разни

Руминика (www.ruminika.com) е екологично вилно селище, което разполага с вили и хотел до Велинград и може да ви предложи едно добро прекарване, в комфортна и приятна обстановка и то близо до природата. Селището разполага с четири вили и хотелска част на достъпни цени, както и с механа. Вилите са просторни, обзаведени луксозно и с мисъл за удобството на посетителя. Имат хубави топли камини, побират до 6 души и са самостоятелни една от друга, което създава добри условия да отидеш там с приятели.
Освен всичко, Руминика разполага и със спа център, където хората, които си падат по този тип релаксиране могат да му се насладят . В общи линии ви препоръчвам услугите на това вилно селище, и ако имате работа натам или ви се ходи на почивка, вместо на хотели във Велинград, можете да нощувате там, да се насладите на спокойствието, но без да пропускате разходката из града и типичните за тамошните хотели удобства като спа масажи.
Наскоро посетих селището покрай бизнес ангажимент и бях направо очарован от мястото, хотела и механата. Освен всичко друго и обслужването изглежда на много високо ниво, а в механата готвят прекрасно, по твоя предварителна поръчка. Хубавото на селището е, че хем е отдалечено от шумотевицата на града, хем е близо и до двата курорта – Велинград и Цигов чарк, които са само на петнайсетина минути с кола. Наблизо има и две природно-исторически забележителности – пещерата Лепеница, която е на три етажа и е изключително красива и интересна, както и останките от средновековната крепост Цепина – построена през първото хилядолетие, а през средновековието изиграла важна роля като регионален център, откъдето управлявал племенника на цар Калоян – Алексий Слав.

Ако ти е харесала статията, може да гласуваш за нея само с един клик