ОГНЕН АД! Той се самозапали публично

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

ОГНЕН АД! Той се самозапали публично

Французин на 43 години се самозапали публично

Днес по обяд безработен французин се самозапали публично пред Бюрото по труда в гр. Нант.

Пожарникари успяват да изгасят пламъците от тялото, но плътта получава висока степен на изгаряне. Французинът починал от своите рани в болницата. Краят бил наистина мъчителен, писаха в БЛИЦ.

Французин на 43 години се самозапали публично

Днес изтичало законовото му право да получава помощи като безработен. Човекът търсил и не могъл да си намери работа дълго време, затова бил страшно притеснен за своето бъдеще.

Какво би правил, след като няма работа, доходи и няма повече да получава средства от държавата. Дали е импулсивно или предварително планирано неговото решение, никой няма вече да разбере.

Въпросът с безработицата е много сериозен и у нас! По данни на различни социологически агенции ръстът на безработица в България не е по-малък от 20%, независимо какво казват от НСИ (Националния статистически институт). Разминаването е свързано с факта, че НСИ отчита само регистрираните към определен момент безработни, а не води на отчет онези, които не получават помощи, но стоят без работа.

Положението е много сериозно при младите хора. Във връзка със застаряване на населението и високата възраст за пенсия у нас се оказахме в доста неудобно положение. Възрастните хора работят, а младите си стоят у дома и разчитат родителите им да ги изхранват.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: