СтатияКак да се облечем на работа?

1
Добави коментар
DressMania.eu
DressMania.eu

Докато всички ние чакаме смяната на сезоните, ще се опитаме да преразгледаме тенденциите за пролетта на 2013, които се представиха още в края на миналата модна година. Все пак със повишаване на температурите, това ще са дрехите които ще носим. Най-хубавото в ситуацията е, че повечето от представените модерни дамски дрехи бяха абсолютно подходящи и за офиса. Дори тези, които сте си мислели, че няма да се класират там – например кожени или къси панталони. Разберете, как може да съчетаете ежедневният си външен вид и дрехи с дрес-кодът на работа, и какво може да купите лесно и моментално.

Смелите и ярки цветове за препоръчителни и задължителни за гардеробът ви – в това число и за работни дрехи. Може и да не носите неоново жълто на работа, но се постарайте да се придържате към зеленото и негови нюанси. Цвят Деним обикновено се счита за твърде небрежен за работа, но през началото на тази година носенето е отново на мода. Помислете да включите структурирани елементи и мотиви при този тип облекло. А ако смятате, че черната кожа е твърде тъмна за работното място, помислете пак. Пола или кожен топ може да бъдат съчетани много добре. Едва ли някоя от вас си е помисляла за шорти на работа. При по –високите температури това е не само практично, но и популярно. Разбира се, винаги избирайте по –дългите и ненатрапчиви такива.

А какъв пролетен гардероб без флорални мотиви. Различни цветя на черно–бял фон за визия, която е подходяща не само за почивните дни, но и за работния ден в офиса. Дамско сако с двойно закопчаване е много подходящо и не се нуждае от много промени. Може да експериментирате с аксесоарите или да промените малко джобовете, за да му предадете по свеж вид. Накрая, ще акцентираме на дрехите изцяло в бял цвят – те са особено актуални този сезон. Ако все пак ви се струва прекалено рисково да се издокарате в бяло, може да съчетаете бялото с бежово или цвят много близък до бялото за визия, която е същото толкова свежа и монохромна.