Седмица на модата в Ню Йорк есен-зима 2013/14: Marc by :: Codemoda.com

2
Добави коментар
sivushka
sivushka

Седмицата на модата в Ню Йорк е в разгара си. Марк Джейкъбс пък беше принуден да размени датите за представянето на колекциите към основната и допълнитената си линия заради лошите метеорологични условия и невъзможността да транспортира навреме облеклата към линията Marc Jacobs. Освен колекцията Marc by Marc Jacobs внимание заслужава още и младата надежда на американския дизайн – Джоузеф Алтузара.

 

Marc by Marc Jacobs

 

Ретро усещане, женственост, сексапил, лъскави материи, наситени цветове. Това носи колекцията на Marc by Marc Jacobs. Дизайнерът, който стои зад едноименния лейбъл, представи на модния подиум разнообразен гардероб, състоящ се от 52 свежи визии.

 

 

Вталени рокли със средна дължина или мини модели с форма на трапец, лъскави панталони с висока талия, свободни връхни дрехи, плетени пуловери, прибрани под талията на разкроени поли – това са само част от възможностите за почитателите на Marc by Marc Jacobs. Всичко това е обагрено в червено, черно, керемида и синьо и е разнообразено с карета и геометрични принтове.

 

 

Altuzarra

 

Секси, смели, стилни. Такива са облеклата от новата колекция на Altuzarra, показани като част от Седмицата на модата в Ню Йорк. Младият дизайнер, който стои зад собствения си едноименен бранд, представи на подиума точно 38 визии, обагрени в бяло, черно и бежово и изработени от топли и нежни материи като изкуствена гладка кожа и кожа с косъм.

 

 

На подиума на Altuzarra за сезон есен-зима 2013/14 се подвизават прави панталони, съблазнителни поли тип молив и разнообразни връхни дрехи. Дизайнерът представя свежи модели палта-рокли, снабдени с елегантно и строго двуредно закопчаване, подсилващо още повече женствеността и сексапила на облеклата.

 

 

13-02-2013

Автор : Галина Друмева

Снимки : Gobackstage.blogspot.com; Press