Сподели с приятел и спечели 1 от 30 комплекта мицеларни води BIODERMA

1
Добави коментар
pgp

 Здравей, приятелю на BIODERMA,

През февруари празнуваме Фестивала на мицеларните води – звездите в портфолиото на BIODERMA.  Освен че можеш да си купиш комплект от 2 броя води от сериите Sèbium, Sensibio и Hydrabio от аптеката на една извънредно атрактивна цена, от днес можеш да играеш и в нашата Facebook игра.   Ние ще споделяме с теб всеки ден по един неизвестен факт за Звездите ни, а теб ще призовем на свой ред  да споделиш с приятелите си, за да помогнем заедно на повече хора да научат защо нашите мицеларни води са толкова звездни.   Всяко споделяне с 3 твои приятели ти гарантира участие в ежедневната томбола за 3 комплекта мицеларни води. Ако участваш повече от веднъж на ден, шансовете ти за победа ще се увеличат.   Нека приятелите ти разберат. Нека приятелите ти участват.

Защото нашите Звезди имат толкова атрактивни тайни, които няма как да не довериш.   BIODERMA те призовава: Стани приятел на твоята кожа!

Краен срок за участие: 27 Февруари 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.