Спечелете уикенд в Банско или 20 бутилки вино

1
Добави коментар
pgp

Малки награди: 20 бутилки – Арс Лонга Каладок / Каберне Фран / Каберне Совиньон

Механизъм за участие за малки награди: Потребител трябва да влезе на приложението и да даде своя коментар за темата на кампанията и да се регистрира. Един потребител може да спечели до 1 малка награда в томбола за цялата кампания.

Голяма награда: Уикенд за двама в 4-звезден хотел в Банско

Механизъм за участие за голямата награда: Потребител трябва да влезе на приложението, да даде своя коментар за темата на кампанията и да стане част от Винен клуб Domaine Boyar. От всички потребители, изпълнили тези две стъпки се тегли на томболен принцип един, който да спечели голямата награда. Потребител, спечелим малка награда не се изключва от томбола за голяма награда.

Печелившите ще бъдат обявени в приложението „Сподели и спечели“ на Facebook страницата на Domaine Boyar в раздел „Печеливши“, в рамките на 3 работни дена от края на кампанията. Също така печелившите ще бъдат уведомени за спечелената награда чрез електронно съобщение на email адреса, подаден в регистрационната форма.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Печелившите губят правата върху награди, непотърсени (неизпратен имейл-адрес и телефон за обратна връзка) в 10-дневен срок от спечелване на наградата или върху непотърсени награди в срока по т. 15.

Краен срок за участие: 23 Февруари 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.