Котли на пелети: Различни видове отоплителни системи на Пелети – Котли на пелети – Печки на пелети – Камини на пелети

1
Добави коментар
sdeath
sdeath

Има няколко различни вида на нагреватели пелети. Въз основа на избора на местоположението, имате на разположение за вас и вашите отоплителни цели, един вид най-вероятно ще отговарят на вашите нужди най-добрите. Може да се наложи повече от една единица в дома си, за да задоволи вашите нужди за отопление. Това са насоки. Вашият пелети отоплителна система професионалист ще бъде в състояние да ви помогне да определите кое устройство ще отговарят на вашите специфични нужди за отопление. намерете пелети за отопление система за вас.

Размер, конструкция, експлоатация и характеристики

Пелетни топлинни системи идват в много различни размери и дизайн. Размер, по отношение на способността на отопление, се определя от разход. С други думи, колко килограма гориво уреда използването на час. Там обикновено е ниска и голям брой, който ви дава интервала на топлинна мощност, състояние на уреда. Например, ако уредът консумира 1,5 лири на час по ниски и £ 4 часа на високо, потреблението е около 12000 до 32000 BTUs на час. Ако ефективността на уреда е 75%, тогава ще получите 9000 до 24 000 BTUs на час в дома ви. Може би това е вид техническа, но като цяло това е как пелети нагреватели са оразмерени.

От опростен и изчистен стил за мазета и сервизни помещения за изработване на емайлирани покрития за официални дневни и спални, пелети печка дизайн се различават значително. Можете да сте сигурни, да се намери уред, който се вписва декор на Вашия дом, като същевременно отговаря на вашите нужди за отопление.

Важно е да научите повече за работата на марка или модел, който сте поинтересувате различни марки и модели имат различни системи за контрол, процедури за поддръжка, и оперативни функции. Вашият дилър на уреда може да се обясни подходящи процедури за експлоатацията и поддържането на вашия уред.

Печки на пелети

Пелетни печки са свободно стоящи топлина. Те могат да бъдат инсталирани в почти всяка стая и са най-добре да се използва като вторичен фокусна точка, което означава, че може да има друга фокусна точка в стаята като развлекателен център, библиотека, или картина прозорци. Те могат да бъдат инсталирани срещу плоска стена или в ъгъла. Обезвъздушаване на уреда обикновено могат да бъдат инсталирани директно от външна стена, нагоре няколко фута и след това да се обърнат към външната стена (ако в едно мазе), или нагоре през тавана и покрива. Уверете се, че използвате обезвъздушаване подходящи за вас инсталация. Повечето печки на пелети нужда от негорима повърхност на пода. Пелетни печки също са чудесен заместител на съществуващите дървени печки и обикновено могат да бъдат разположени по-близо до горими стена от печка на дърва, заема по-малко пространство в стаята.

Пелетни камини за вграждане

Пелетни вложки са обикновено инсталира на камини на дърва. Ако имате посочете дърва вече е инсталиран в камината, които ще трябва да бъдат взети. Камини изгаряне на дървесина могат да бъдат или зидария сайт вградени камини, или фабрика построена камини. Така или иначе, ще трябва да прави измервания на вашата камина (височина, широчина най-отпред и отзад, както и дълбочината, на горната и долната част) с вас към местния дилър на уреда, за да се знае какви уреди ще се побере във вашия камина. Ако е била използвана, ще се наложи да почистите вашата камина и комин преди инсталацията. Обикновено част от вложката ще седне обратно във вашия горивната камера и част от вложката ще седне върху огнището си. Панел на съраунд ще завърши пространството между вложка и началното камина, чист и завършен вид. Пелетни камина вложки са обикновено вентилират нагоре през съществуващия комин. Непрекъснато неръждаема стомана гъвкава подложка е най-разпространеният метод.

Ако не разполагат с камина, но като появата на камина вложки повече от свободностоящи печка, много вложки пелети може да се инсталира без камина. Просто рамка в малка ниша в стената, или да инсталирате манто кабинет и за вмъкване на пелети могат да се поставят в отвора и даде на външния вид на камината. Вижте наръчника за монтаж или попитайте вашия дилър, ако този тип на инсталацията е на разположение.

Котли на пелети и пещи на пелети

Пещ или котел на пелети може да се използва във връзка със съществуващата централна система за отопление. Тези по-полезни стил отоплителни системи имат по-големи бункери за съхранение на гориво, предназначени да държат няколко дни използването на гориво. Те са обикновено инсталира на съществуващата пещ или котел с вашата съществуваща отоплителна система, създадена да използват системата на пелети като основен източник на топлина, както и на съществуващата пещ или котел като резервна система, да дойде, ако сте били навън и си пелети система се наредиха на гориво.

Намерете професионален система за пелети топлина близо до вас с нашата Партньорска Дилър локатор!