Вижте коя се глези на Хавай след раждането!

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте коя се глези на Хавай след раждането!

Само два месеца след раждането на дъщеря си, тя е отново във форма

Една от последните снимки на Жизел Бюндхен преди да роди дъщеря си Вивиан Лейк, която ви показахме, бе отново на плажа. Сега само два месеца след като бразилският топ модел стана майка за втори път, тя отново е на плажа и си почива. Този път почивката е на Хавай.

Жизел е отново във форма само два месеца след раждането

32-годишният ангел на Викториас сикрет, който е свикнал да дефилира по бельо и оскъдни бански, се чуства страхотно на плажа. А трябва да признаем, че Жизел вече си възвръща предишната невероятна фигура.
Когато през декември 2009 година Жизел роди първородния си син Бенджамин, тя за нула време отстрани излишните килограми натрупани по време на бременността. А как го прави? Бразилката издаде тайната си: „Много движение. Аз тренирах кунг фу до две седмици преди раждането на Бенджамин и три пъти в седмицата йога.“

Първото официално фото на Вивиан

Жизел сподели, че е качила само 15 килограма по време на последната си бременност. А наскоро видяхме и първата снимка на малката Вивиан, която е едно малко ангелче. Почивката на Хавай е за цялото семейство – мама, тати, батко Бенджамин и 2-месечната Вивиан.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: