КАМИНИ ПО ПОРЪЧКА – СОФИЯ „ЕВРОСТАНДАРТ“ ООД

2
Добави коментар
velina.yuseinova
velina.yuseinova

Камини-Евростандарт ООД – Стил, Качество и Коректност!

Историята на “Камини-Евростандарт” ООД започва през 2005 г. Фирмата е основана в София и основната й дейност е проектиране, изработка в собствена производствена база и монтаж на камини и на изделия от скално-облицовъчни материали.
“Евростандарт” ООД предлага:
·         Камини за вграждане с разнообразен дизайн и функционалност;
·         Бетонни и керамични комини;
·         Богато разнообразие от камък: варовик, травертин, мрамор, гранит, оникс, гнайс и др.

Важен фактор в избора на вашата камина е нейният дизайн. Ако се доверите на “Камини-Евростандарт” ООД, дизайнът на вашата камина ще бъде изработен от проектант с над 10-годишен опит. Той ще вземе предвид вашите предпочитания, като ще се съобрази както със съвременните тенденции, така и с класиката.
Освен че ще ви достави удоволствие и ще създаде усещане за уют във вашия дом или вила, една камина може да служи като много ценово ефективен начин за отопление на цялото ви жилище. Ние можем да ви предложим съвременни и модерни системи за въздушно отопление, които ще ви помогнат да постигнете това.

Поставянето на камина във вашето жилище може да бъде добра инвестиция и в имота, правейки го по-привлекателен за евентуални купувачи. Според експерти на пазара на недживими имоти, наличието на камина може да увеличи стойността на една къща или апартамент с 12% в сравнение със сумата, която би била заплатена за имот с аналогични характеристики, но без камина.
Независимо дали имате нужда от камина за вашия апартамент, печка за отопление или барбекю за терасата или двора, “Камини-Евростандарт” ООД ще ви помогне да осъществите плановете си и да изпълните дома си с уют и топлина.